Ce faci cand ti se strica masina?

Cel mai urat lucru este sa ramai cu masina strica atunci cand esti plecat departe de casa. Cand esti intr-o excursie si ti se intampla sa ai probleme cu masina totul nu mai e la fel de frumos, ti se strica toate planurile si nu mai ai chef de nimic, dar problema ramane. Cea mai buna varianta ramane sa apelezi la o firma de tractari, pentru a-ti putea duce masina la service sa o repare si sa pleci in drumul tau. Daca esti din Timisoara poti apela la o firma de tractari Timisoara care iti poate duce masina la cel mai apropiat service sau acasa, daca nu stai departe de locul cu pricina.

Nu stiu daca vi s-a intampla sa vi se strice masina atunci cand mai aveti cateva sute de kilometri pana acasa. Eu nu mai tin minte daca am patit chestii din astea, dar parca nu am avut probleme asemanatoare la multi kilometri de casa. Acum masinile sunt mai complexe, nu mai e ca pe vremuri cand toti stiau sa repare de Dacie. Inainte gaseai ceva ce sa ii faci, fiecare stia cate ceva despre masina si se pricepea cat de cat, asa ca reuseau sa o faca sa mearga iar. Acum daca ai o masina mai scumpa nu iti permiti sa te bagi tu sa umbli la ea, in speranta ca o repari, pentru ca daca ai stricat ceva te va costa mult mai mult repararea ei decat initial, asa ca mai bine stai deoparte si lasi pe cineva care se pricepe sa iti faca treaba.

Sunt oameni care calatoresc ani cu masina sau motocicleta, ganditi-va cat de rau este pentru ei sa li se strice ceva. Citeam o carte, Vand kilometri, si autorul a spus ca i s-a stricat motocicleta, nu mai stiu exact la ce distanta de casa era, dar era foarte departe. Cica a platiti o gramada de bani pentru a o repara, a fost nevoie sa isi schimbe planurile pentru asta, cea ce este cel mai rau. Atunci cand esti intr-o tara straina si ai o astfel de problema nu este tocmai placut, pentru ca iti vine greu sa te intelegi cu mecanicii, iti vine greu cu banii si tot asa.

In concluzie, atunci cand plecati la un drum lung ar fi bine sa faceti o mica inspectie a masinii, nu se stie niciodata de unde apare problema, asa ca o mica verificare poate reduce acest risc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.