Ce faci daca ti-ai scapat telefonul in apa?

Asta este o mare problema, se intampla multora foarte des, sa isi scape telefonul in apa. Eu nu am patit asta niciodata, mi-am scapat telefonul dar nu in apa, spre norocul meu. Oricum, am gasit pe internet o metoda prin care pot sa “repar” telefonul daca l-am scapat in apa, chiar daca nu e 100% sigura, sunt sanse mari, dar trebuie reactionat imediat.

In primul rand trebuie sa opresti telefon, cat mai repede posibil, altfel risti sa se strice iremediabil. Daca ai facut asta imediat dupa ce ai scos telefonul din apa, este bine, sunt sanse mari sa isi revina.

Dupa ce l-ai oprit, scoate capacul de la baterie, bateria, cartela si cardul, daca ai. Pe acestea pe poti usca separat, nu cred ca se strica atat de rapid.

Pune telefonul intr-o punga sau o cutie cu niste silica gel, acele mici pliculete pe care le gasesti in cutiile de adidasi sau alte produse. Acestea absorb umezeala si telefonul tau ar trebui sa-si revina. Am inteles ca poti folosi si orez, ca si el absoarbe umezeala.

Daca lasi telefon 72 de ore, ai sanse sa il poti folosi, chiar daca nu este sigura metoda, nu strica sa incerci, nu se stie niciodata cum isi revine telefonul.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “Ce faci daca ti-ai scapat telefonul in apa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *