Ce inseamna anumite vise?

Eu nu sunt genul de persoana care sa creada in astfel de lucruri, dar uneori poate fi interesant sa citesti mai multe despre ce ar putea insemna anumite vise. Cateodata stai dimineata sa te gandesti cum de creierul tau a putut sa conceapa un vis atat de ciudat si sunt sigur ca toti am avut parte de astfel de zile. Uneori visezi lucruri atat de ciudate incat ramai uimit, lucruri la care poate nu te-ai fi putut gandi niciodata si chiar nu iti poti da seama ce legatura are cu viata ta. Mi s-a intamplat de multe ori, am avut multe vise ciudat, dar nu am stat niciodata sa le caut semnificatia, pentru ca nu cred in astfel de lucruri, nu cred ca au vreo influenta in viata noastra, cred ca este doar imaginatia noastra care influentata de anumiti factori ale vietii fiecaruia.

Totusi, am vazut un site unde pot cauta semnificatia viselor, in cazul in care sunteti curiosi ce ar putea inseamna cea ce ati visat cu o seara inainte. Chiar m-am uitat si eu putin pe site, din curiozitate, si am gasit lucruri interesante, care ar putea fi intr-un fel adevarate, dar nu este atat de usor sa dovedesti asta.

Un dictionar de vise este un fel de catalog unde poti gasi informatii despre visele tale, despre lucrurile pe care le-ai visat si ce semnifica ele. Acest subiect poate fi interesant, chiar cred ca voi citit cateva informatii despre vise si daca as gasi un documentar ar fi mult mai bine. Este un subiect ce deschide multe controverse si chiar te face curios sa afli care ar putea fi adevarul, motiv pentru care sunt multe studii facute in legatura cu asta, asa ca daca vrei poti cauta informatii si sa afli mai multe despre ce influenta ar putea avea visele in viata noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.