Ce jucarii am avut in copilarie?

Nu am avut atat de multe jucarii cand eram mic, nu aveam atat de multi bani ca sa-mi pot cumpara tot ce vroim, dar cu toate astea m-am distrat incat sa imi pot aminti cu bucurie de acele zile. Tin minte ca ma jucam tot timpul cu masinutele, chiar daca nu aveam foarte multe, de dimineata pana seara stateam afara si ma jucam cu ele, facem drumuri, garaje si ma jucam cu ele pana ma plictiseam. Era frumos pentru ca ne adunam mai multi si fiecare facea cate ceva, ne construiam un mic oras prin care sa ne plimbam cu masinutele, iar asta faceam cam in fiecare zi, era activitatea mea zilnica. Acum vad ca multi copii se joaca cu masinute electrice cu telecomanda, personal mi se pare foarte interesante, mai ales daca sunt masini putin mai mare si au ceva putere, adica pot merge pe orice fel de drum, chiar daca este iarna sau nisip. Sigur se distreaza copiii cu ele, sunt si persoane mai in varsta care le aprecieaza si cateodate se mai joaca cu ele, chiar daca nu mai sunt copiii, cateodata mai simt si ei nevoie de distractie. Daca ceva este distractiv, nu se mai tine cont de varsta, toti trebuie sa ne mai distram cateodata si sa incercam orice.

mercedes de jucarie           masinuta electrica

 

 

In prima poza este o masina cu telecomanda, un Mercedes care sigur o sa le placa copiilor. Daca le veti oferi cadou o astfel de masina, mai ales pentru ca se apropie Pastele, sigur se vor bucura si se vor juca toata ziua cu ea. A 2-a masina este ceva mai interesanta, va puteti plimba copilul in aceasta, iar asta este o super jucarie pentru ei. Tot timpul cand am vazut copii pe strada cu o astfel de masina, erau foarte bucurosi. Din pacate, cand eram eu copil nu isi permitea nimeni asa ceva, deci nu am avut ocazia sa ma plimb cu o astfel de masina, dar sigur mi-ar fi placut. Este bine ca astazi copiii au mai multe jucarii la dispozitie, se pot distra prin mai multe feluri.

Pe langa masinute, tin minte ca ma plimbat toata ziua cu bicicleta. Inca mai tin minte cum arata prima mea bicicleta, pe care am invatat cu greu sa merg. Am cazut de o gramada de ori, am avut si cazaturi cand m-am lovit grav, dar au trecut toate. Imi place sa ma plimb cu bicicleta, inainte ieseam in fiecare zi, dar de ceva timp am cam uitat de ea, tin pacate. Daca as avea o bicicleta mai buna, gen o cursiera, probabil m-as plimba cu ea toata ziua, as face excursii cat m-ar tine picioarele, dar imi trebuie multi bani pentru a-mi cumpara o cursiera si nu prea imi permit una buna.

Consider ca parintii trebuie sa incerce sa le ofere copiilor tot ce e mai buna, sa le ofere diferite modalitati de a se distra pentru a-si petrece o copilarie fericita, cel putin asa vad eu lucrurile, nu mi se pare normal sa sufere copii pentru ca nu au parintii bani, cum se intampla in multe familii din lumea intreaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.