Ce masini iti poti cumpara cu 1000 de euro

In zilele de astazi este la moda sa ai carnet si masina, traind in secolul vitezei toti suntem grabiti si nu mai avem timp de pierdut, incercam sa ne facem treaba cat mai rapid posibil. Atunci cand trebuie sa pleci undeva preferi sa te urci in masina ta personala si sa pornesti la drum, nu prea iti convine sa te duci pe jos sau cu autobuzul. Daca te duci pe jos vei ajunge tarziu, va trebui sa pleci de acasa cu mult timp inainte si vei fi mai obosit, iar daca te duci cu autobuzul nu vei fi multumit de confort, asa ca cel mai simplu este cu o masina.

Sigur, nu toti isi permit o masina si nu toti au carnet. Sunt si momente cand mai bine folosesc autobuzul sau pleci pe jos, decat sa iei masina. De exemplu in Bucuresti, la orelele de varf, este incomod sa te duci cu masina, vei pierde o gramada de timp si combustibil, care este destul de scump in ultima vreme.

Daca ai 1000 de euro poti sa-ti cumperi o masina ok, o masina simpla si modesta. Daca vrei o masina care iti trebuie doar pentru a te deplasa si nu ai nevoie de lux, in banii acestia te poti incadra usor, mai ales daca este prima ta masina.

Un Cielo sau Espero este perfect pentru prima masina la acesti bani. Sunt masini bune care merita banii, mai ales ca le poti trece pe GPL si vei avea o satisfactie mare atunci cand va trebui sa pui combustibil. Pretul pentru un litru de GPL este putin peste 3 lei, iar daca ai un consum de 8-9 litri pe 100 de kilometri, vei iesi foarte ieftin si iti va conveni sa te plimbi toata ziua.

Un Golf 3 il poti lua cu mai putin de 1000 de euro, iar un VW este o masina buna, care consuma si putin. Un VW pe motorina care consum maxim 6 este o buna investitie, mai ales pentru ca sunt masini cu motoare bune si merg foarte bine, asta o pot spune toti cei care detin astfel de masini.

Sigur ca mai sunt si alte variante, sunt multe masini pe care le poti lua cu acesti bani, chiar daca nu este o suma mare, pentru prima ta masina este numai bine, mai ales pe timp de criza cand nu prea iti mai permiti sa cumperi atat de multe lucruri.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *