Ce mi-as dori sa am la o casa

Daca ar fi sa am posibilitatea sa imi pot construi o casa, as alege sa imi fac o casa cat mai speciala. Mi-ar place sa am tot cea ce imi trebuie pentru o viata frumoasa, nu doar pentru o viata decenta, sa pot duce o viata cat mai buna in casa mea si sa ma pot distra oricand. Din acest motiv, nu mi-as construi o casa daca nu as dispune de banii necesare pentru a face tot cea ce imi doresc eu. Stiu ca este greu in ziua de azi sa iti permiti o casa mare si dotata cu toate cele necesare, dar nu este chiar imposibil si daca muncesti, cu siguranta vei ajunge sa ai banii de care ai nevoie pentru casa ta.

O piscina ar fi obligatorie la mine acasa, una sau chiar doua, pentru ca as vrea si o piscina interioara pe care sa o pot folosi pe timpul iernii. Sincer, consider piscina ceva necesar la casa oricui, este perfect sa iti petreceti cateva minute relaxandu-te in piscina, fie ca este iarna sau vara. Uneori ai nevoie de liniste si cred ca in piscina poti sa te relaxezi cel mai bine, iar la o casa nu este chiar atat de greu sa-ti faci o piscina.

Mi-as dori mult si o gradina cat de cat mare, unde sa am un mic foisor, loc pentru gratar si cativa copaci fructiferi. La intrarea in gradina as pune o lampa cu led care sa lumineze cat mai mult spatiu. Mi-ar place sa am o gradina luminata frumos pe timp de noapte, sa am mai multe lampi interesante printre copaci si sa se vada frumos atunci cand este noapte.

Nu as vrea o casa prea mare, as vrea sa am o casa destul de mare incat sa pot locui linistit in ea, sa am destul spatiu pentru a ma misca in voie si sa nu simt ca lucrurile sunt ingramadite. Nu inteleg rostul unei case prea mari cand tu ai o familie mica si majoritatea camerei din casa ta sunt nefolosite. Cei mai bine iti construiesti o casa destul de mare incat sa poti duce o viata frumoasa chiar si atunci cand vin niste musafiri la tine, dar asta fara sa exagerezi.

In concluzie, daca ar fi sa am posibilitatea de a-mi construi o casa, as facea-o cat mai interesanta si utilata cu tot cea ce am nevoie pentru o viata cat mai buna si usoara, asa cum ne dorim cu totii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.