Ce ne rezervă astrele în 2018. Cele mai norocoase 5 zodii

Pentru că am intrat în ultimul trimestru al lui 2017, toți începem să ne gândim, deja, la anul care va urma, la ce ne propunem să realizăm și la ce așteptări avem, pe toate planurile, de la ceea ce ne rezervă astrele.

Și având în vedere că este vorba de un nou început, fiecare așteaptă anul 2018 cu speranța și entuziasmul că va avea mai mult noroc în îndeplinirea acelor dorințe pe care, anul acesta, nu a apucat să le atingă.

Astrele, însă, vor avea, ca de fiecare dată, anumite zodii favorite care vor fi mai norocoase decât celelalte, așa că s-ar putea ca atingerea scopurilor tale să fie, sau nu, avantajată.

Iată care vor fi, potrivit astrologilor, cele mai norocoase 5 zodii în 2018:

 

  • Racul

 

Horoscopul prezice noroc în educație și în carieră pentru Raci, în anul ce vine.

Se pare că aceste domenii le vor aduce nativilor din zodia Rac cele mai multe satisfacții, însă astrele susțin că nici la capitolul „Dragoste” nu vor sta tocmai rău.

Așadar, Racilor, anul 2018 se anunță un an bun pentru voi!

 

  • Leu

 

Regele animalelor, dar și al zodiacului, Leul se va impune și în 2018 printr-un noroc extraordinar tocmai în domeniul financiar.

Se pare că acest lucru este strâns legat de carieră, care în luna octombrie va atinge cota maximă de succes și Leii își vor demonstra, încă o dată, abilitățile la locul de muncă.

Nici până atunci, însă, nu vor fi mai puțin norocoși, pentru că se anunță un 2018 în care Leii vor avea parte lună de lună de un horoscop favorabil.

 

  • Scorpion

 

Pentru nativii zodiei Scorpion, și ei norocoși ai anului ce vine, se anunță un 2018 plin de dragoste dusă la un alt nivel. Și anume acela de… stabilitate.

Se pare că este vorba de un mare noroc de a cunoaște pe cineva alături de care să își întemeieze o familie, iar lunile din 2018 cu cele mai mari șanse în acest sens, pentru Scorpioni, vor fi martie, aprilie și octombrie.

 

  • Vărsător

 

Un an cu multe experiențe unice – așa se anunță 2018 pentru nativii din Vărsător, care, în noul an, vor avea șansa să călătorească mai mult, să-și schimbe imaginea sau să se reorienteze în carieră!

Cumva, pe toate planurile, norocul îi va însoți pe Vărsători, astfel că vor avea un an favorabil chiar din orice punct de vedere!

Totuși, se pare că cele mai favorabile luni pentru ei vor fi îndeosebi cele de primăvară, așa că, Vărsători, nu uitați să vă consultați horoscopul lunar pentru a profita din plin de generozitatea astrelor!

 

  • Pești

 

Cariera și dragostea vor fi domeniile în care astrologii susțin că Peștilor le va surâde norocul în 2018.

În cariera nativilor acestei zodii se anunță schimbări în bine – adică reușite și avansări – însă Peștii trebuie să țină minte că acestea le vor fi favorizate doar dacă va exista un minim de efort și din partea lor, pentru identificarea oportunităților. Cu alte cuvinte, Peștii trebuie doar să conștientizeze momentul, pentru a nu pierde aceste șanse, iar lucrurile se vor aranja de la sine.

În privința iubirii, norocul va fi de partea Peștilor în sensul general, astfel că aceștia vor trebui să-și urmărească horoscopul zilnic pentru a afla exact când și de unde sare iepurele și, bineînțeles, să-l înhațe.

One thought on “Ce ne rezervă astrele în 2018. Cele mai norocoase 5 zodii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.