Ce să faci când vrei să oferi un cadou…diferit? Te-ai fi gândit la brelocuri personalizate?

Ei, dacă nu ai făcut-o până acum, a venit și momentul ăsta. Practic nu e ca și cum a inventat cineva roata sau apa caldă (curiozitate: înțeleg invenția roții, dar cum o fi fost treaba la invenția apei calde?).

Un breloc și o plăcuță cu număr de înmatriculare de mașină s-au văzut, s-au plăcut și ca în melodia lui Ștefan Bănică, el avea lanțul scurt, ea…n-avea. A rezultat brelocul personalizat auto din dragostea pătimașă a celor două, care a devenit un cadou de lăsat nepoților. Nepoților cu carnet de șofer, evident.

Situația e simplă.

Se apropie Paștele.

Sau dacă citești articolul ăsta în alt sezon, se apropie cea mai apropiată sărbătoare în care se fac cadouri.

Și ce trebuie să faci?

Exact, să cumperi cadouri. Și începi să îți pui mâinile în cap, că nu iei doar unul singur. Trebuie să iei și mamei și lui tata, și sorei și fratelui, și iubitului și vecinului, și cățelului și purcelului. Și neapărat nu trebuie să uiți de colegii de la birou. Ce? Credeai că dacă Paștele pică într-o duminică ai scăpat de îndatoriri? Nicidecum!

Acuma cu fetele scapi mai simplu, cu niște flori proaspete și parfumate. Ce te faci cu băieții? Ce, ei nu merită cadouri? Egalitate!

Să revenim! Deci ai nșpemii de colegi de parte masculină la birou și ai dori sa nu îi discriminezi. Ai prins în ce direcție merge textul ăsta? Da, le iei ce ziceam mai sus: un breloc personalizat cu numărul lor auto de la mașină. E drăguț, e special pentru ei (știi că băieții sunt în stare să își facă mașinile amante) și chiar dacă nu conduc toți, le poți face niște brelocuri personalizate cu poza lor sau cu numere din alea rare gen B 69 GOD.

Bun, și de unde luăm brelocuri personalizate la ora asta?

N-o fi mare filosofie să găsești, dar dacă ți-e lene să dai pe Google, o să îți dau o variantă, ca să nu te las cu buza umflată. Uită-te pe site-ul ăsta, StarGift îi zice. Ei, băieții și fetele de aici au prin stoc pe la ei niște brelocuri din astea personalizate cu poze, numere auto și alte drăcovenii, numai bune de dat la băieți cadou.

Am impresia că au și ceva echipe de fotbal și mărci de mașini dacă ai vreun coleg pe care îl dai pe spate cu ceva logo de Chrysler și cu stema Rapid București.

Dar cel mai simplu e să rămâi la clasicul număr auto, un mesaj fain pe spate, iar pentru colegii neșoferi niște poze cu ei în timp ce moțăiau în timpul programului. O sa îi impresionezi garantat, mai ales pe șefu’.

Gata, ți-am dat recomandarea, acum dă fuga (vorba vine, că e magazin online, deci ar fi mai indicată recomandarea dă scroll) până la oamenii ăștia de la StarGift și vezi care e treaba cu brelocurile astea personalizate cu numere auto și poze.

Ah, și Paște Fericit! (Sau Crăciun Fericit, ce-o urma când citești tu asta. Una din astea sigur se potrivește)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.