Ce sa mai urmarim la TV?

Nu prea mai avem ce sa vedem la televizor, eu ma uit tot mai rar la el. Decat sa ma uit la televizor sa vad tot felul de emisiuni neinteresante, mai bine ma uit la cateva filme pe calculator sau incep sa urmaresc un nou serial, asta imi va ocupa destul timp. Cand ma uit la TV deobicei urmaresc un film sau ceva emisiuni de pe National Geografic sau History, neavand Discovery nu prea mai e nimic interesant la TV.

Pe ProTV mai sunt filme bune cateodata, mai urmaresc programul loc pe internet sa vad cand este ceva bun, care sa merita cateva ore pierdute in fata TVului. Un motiv din cauza caruia nu prea ma mai uit la TV sunt reclamele, m-am saturat sa vad reclame atat de des, in momentele mai importante din film sa inceapa reclama, nu e chiar placut asta, asa ca prefer sa ma uit la calculator, unde nu sunt deranjat de nimic.

Cei mai mult se uita la televizor pentru stiri, cei care vor sa vada ce se mai intampla prin lume dau pe un post de stiri si afla cam tot ce vor. Chiar daca unele programe mai ofera si informatii false, tot afli cea ce este important, pentru a avea habar ce se mai intampla in lumea asta.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *