Ce telefoane am avut?

Sa vorbesc putin despre telefoanele pe care le-am avut, chiar daca nu am detinut nimic foarte scump si nici nu am avut zeci de telefoane, ca altii. Am prieteni care isi schimba telefonul tot timpul, nu pot sa spun ca isi cumpara telefoane scumpe, dar tot timpul are cate ceva nou. Eu nu prea fac asta, tin un telefon o gramada de timp, pana cand fac rost de altul sau se strica, dar in general imi cumpar altul mai bun. Unii au avut atat de multe telefoane incat nu le mai stiu numarul, dar eu pot numar pe degete telefoanele pe care le-am avut.

Primul meu telefon a fost un Motorola V360, pe atunci cautam tot timpul sonerii pentru telefon, sa am un ton de apel cat mai interesant. Asta conta foarte mult pentru mine, fiind primul meu telefon era ceva normal. Am dat 1 milion de lei vechi pe atunci. Nu mai stiu exact in ce an s-a intampla asta, dar acum foarte mult timp oricum. Probabil eram prin clasa a 6-a sau a 7-a.

L-am tinut destul timp, cativa ani, dupa ce mi-a cumparat tata un Nokia 2700 Classic, un telefon care mi-a placut foarte mult. Se auzea bine, tare si clar, mergea bine, este un telefon bun daca nu ai nevoie de un smartphone, chiar l-as recomanda.

Acesta nu l-am tinut mult timp, imediat am primit altul de la sora mea, un Vodafone 360 M1, primul meu telefon cu touchscreen. L-am avut ceva timp, imi placea, avem jocuri pe el, puteam sa intru pe internet, pe Youtube, avem tot ce vroiam pe el, nu imi trebuia mai mult.

Dupa un timp, l-am vandut, aveam nevoie de niste bani. Atunci m-am ales cu un Nokia 1600, singurul telefon care era pe acasa si nu-l folosea nimeni. Stiu ca era moda ca toti sa aiba tonuri de apel cu Connect-R, dar eu oricum nu puteam sa pun alt ton de apel decat cele a telefonului.

Acest Nokia s-a stricat relativ repede, oricum era un telefon vechi si l-a dat de pamant tot timpul cand ma enerva. Din luma noiembrie 2013 am un Allview Simply S5, telefonul este noi si foarte bun, pentru cea ce am eu nevoie. Nu cred ca il voi schimba foarte curand, nu mi-ar conveni sa dau o gramada de bani pe altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.