Ce trebuie sa stii inainte de a alege o masina

Cand vine vorba de achizitionarea unei masini alegerea este vasta, atat pe plan estetic cat si in privinta dotarii si puterii masinii. Interesul este bineinteles achizitonarea unei masini care sa raspunda perfect nevoilor si cerintelor tale, o masina care sa te cucereasca de la prima vedere. Pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere am intocmit un ghid menit sa iti simplifice alegerea. Astfel, vei putea alege o masina in cunostinta de cauza.

Bugetul. Inainte de a achizitiona o masina trebuie sa determini suma pe care iti permiti sa o dai. Bugetul nu se refera la suma in sine pe care o platesti pentru achizitionarea masinii. Trebuie sa ai in vedere si alte cheltuieli: consumul de carburant, intretinere, pretul asigurarii si alte taxe eventuale.

Sa nu uitam ca buna functionare a kit-ului de distributie este vital pentru functionarea optima a masinii. Sa luam un exemplu: ti-ai dori sa iti cumperi un Golf 5. Inainte de a lua alegerea finala trebuie sa te interesezi de pretul unui kit distributie Golf 5 1.9 tdi. Un kit distributie Golf 5 1.9 tdi este alcatuit dintr-o curea si o rola intinzatoare. Numeroase sunt service-urile care recomanda si inlocuirea pompei de apa pentru a realiza o distributie Golf 5. Prin urmare, intereseaza-te de pret inainte de a achizitiona acest model. Un kit distributie Golf 5 ajunge undeva la 500 Ron, un pret destul de ridicat. Pentru kit distributie Golf 5 2.0 tdi pretul este cu cateva zeci de lei mai mare. Nu uita ca un kit distributie Golf 5 1.9 tdi se poate comanda si online. Cauta pe internet pretul cel mai bun pentru unĀ kit distributie VW Golf 5 si cu siguranta vei fi multumit

Citadina, berlina, 4X4, break? Daca drumurile tale cu masina se rezuma la serviciu-acasa si cumparaturi atunci ai nevoie de o masina citadina, de o masina de mici dimensiuni si usor de manevrat. Daca familia ta este mai numeroasa si ai nevoie de o masina mai spatioasa alege o masina break.

Benzina, diesel sau GPL? In momentul alegerii unei masini personale carburantul este un criteriu important. Preturile la carburant nu sunt tocmai mici de aceea tipul carburantului si motorului trebuie alese cu grija. Alegerea carburantului depinde si de frecventa deplasarilor, de lungimea lor dar si de localizare (oras, autostrada, sosea).

Majoritatea aleg Diesel pentru a face economii la carburant. Diesel ramane cea mai cautata si mai vanduta motorizare de la noi din tara. Dieselul se dovedeste a fi putin costisitor pentru cei care nu fac zilnic drumuri lungi.

Masina este nelipsita din viata de zi cu zi, asigura-te de faptul ca o alegi pe cea potrivita.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.