Ce va place la o nunta?

Niciodata nu am fost fanul nuntilor, botezelor sau altor petreceri de genul acesta. Nu prea am fost la multe nunti, nu e chiar atmosfera mea preferata. Cei mai multi care fac o nunta o fac mai mult din obligatie, asa e normal, asa au procedat toti si asa trebuie sa facem si noi. Daca spui cuiva ca nu vrei sa faci nunta deja va spune ca esti un ciudat.

Totusi, o nunta e interesanta, se aduna toata familia si prietenii tai si petreceti. Daca te uiti la o filmare de la o nunta vei vedea ca oamenii se distreaza bine, pana la 6-7 dimineata cand incepe sa rasara Soarele, atunci toti se indreapta spre casa. Eu nu rezist atat de mult daca nu raz sau daca nu am ceva de cat, ceva care sa ma tina ocupat. Am adormit pe scaun la o nunta o data, chiar daca era muzica de nu puteai vorbi cu cei de langa tine.

Pentru ca o nunta sa fie reusita trebuie sa planuiesti totul in detaliu, sa alegi foarte bine trupa si oamenii care sa se ocupe de ea. Nimeni nu vrea sa fie un esec, ca in multele filme pe care le-am vazut cu totii. Sigur stiti filme in care cineva a stricat o nunta, ba a gresit ceva, ba a scapat ceva pe cineva si s-au luat la cearta, ba vremea nu a fost favorabila si locatia lor nu a fost potrivita, etc. Daca nu stii sa alegi oameni competenti va fi greu sa faci ceva, orice ai vrea sa faci.

Este foarte important sa aveti un cameraman nunta  potrivit. Amintirile sunt importante pentru cei mai mult dintre voi, asa ca e bine sa aveti filmari cu cele mai bune momente de la o nunta. Daca angajezi pe cineva care nu se pricepe si se misca greu vei fi dezamagit de filmarile rezultate. Madalin Dumitru de exemplu, e un videograf care in 2013 a fost desemnat videograful anului la un concurs de fotografi si cameramani.

Aveti nevoie de oameni buni, care stiu ce sa faca. Cei care se implica in concursuri si iau locuri fruntase sunt oameni experimentati si e o dovada cam merita sa lucrezi  cu ei. Nu trebuie sa va ganditi tot timpul la preturi, pentru ca nu faceti economie daca nu va puteti bucura de servicii bune ulterior.

Asa se intampla tot timpul cand vrem sa cumparam ceva mai ieftin, ajungi sa dai mai mult pentru ca obiectul cumparat nu rezista prea mult si trebuie luat altul. Se intampla des, atunci cand cumpara produse de la firme no-name si ne trezim ca nu mai functioneaza.

Oricum, pretul nu este un indicator pentru calitate, de multe ori produsele mai scumpe pot sa fie mai de proasta calitate, important este sa stii cum sa alegi produsele, sa stii ce sa cauti si unde sa cauti. Eu tot timpul ma interesez inainte ca cumpar ceva, sa vad ce parere au altii, daca merita bani, pentru ca nu imi convine sa dau bani aiurea, nimanui nu-i convine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.