Ce vreau sa fac in 2014

Am cateva obiective pe care vreau sa le indeplinesc in 2014, in general sunt lucruri simple, dar m-am gandit sa scriu un articol, astfel voi putea sa-mi citesc oricand vechile mele dorinte. Initial nu am vrut sa fac un astfel de articol, dar n-am gandit ca nu e o idee rea.

BAC si Facultate

Cel mai important pentru mine este sa iau bacul si sa intru la facultatea dorita. Vreau sa ma duc la Bucuresti la Turism, nu e chiar atat de greu de intrat acolo, dar trebuie ai bacul luat cu niste note decente. Bucuresti este prima mea alegere, sper sa intru unde imi doresc. Mai sunt si alte variante, ma pot duce si la Iasi sau Cluj, dar totusi prefer un oras mare unde sa am ce face, nu vreau sa ma plictisesc in timpul meu liber. Daca vreau sa nu am probleme cam trebuie sa ma apuc de invatat la materiile de bac, adica romana, mate si biologie. Este mult de invatat, dar nu e imposibil.

Sa merg la mare cu prietenii

Nu am mai fost la mare de 2-3 ani asa ca anul asta trebuie sa merg. Anul trecut nu am mai apucat, aveam in plan, vroiam sa merg dar nu am mai avut cu cine. Anul asta, dupa ce dau bacul si admiterea la facultate vreau sa ma pornesc spre mare. O saptamana la mare m-ar relaxa dupa stresul care vine cu bacul si facultatea.

Sa merg la Rockstadt Extreme Fest

Anul trecut am fost la Rock the City, anul asta vreau sa dau o fuga pana la Rasnov pentru festivalul Rockstadt Extreme Fest. Vin mai multe trupe acolo, dar eu ma duc in special pentru Katatonia. Ii ascult de ceva vreme si vreau sa-i aud si live. Preturile sunt ok, chiar foarte bune, iar zona este superba, deci sunt mai multe motive pentru care merita sa merg pana acolo.

The lord of the rings

Vreau sa termin de citit cartile Stapanul Inelelor. M-am apucat de mult de ele, dar nu am mai citit. Sper ca in acest an sa le termin, nu imi place sa ma lungesc prea mult cu o carte, imi place sa o citesc repede. Sunt destul de mari cartile, au multe descrieri minutioase deci imi va lua ceva timp, dar cred ca voi termina de citit anul asta, am destul timp.

Chitara

Mi-a venit asa un gand sa imi cumpar o chitara si sa invat sa cant cate ceva. Nu e chiar prioritara, dar pana la sfarsitului anului sper sa am una. Imi trebuie si timp daca vreau sa invat sa cant, pentru ca nu e chiar usor, deci pe timpul verii ar fi cel mai bine sa o am.

Cam atat mi-a venit in cap acum. Dupa cum ati observat nu sunt planuri prea marete, astea sunt principalele obiective, asta vreau sa fac in acest an. Nu e greu sa imi indeplinesc obiectivele, trebuie doar putina ambitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.