Cea mai simpla metoda pentru pastrarea curateniei este folosirea produselor Tork!

Nimic nu poate fi mai urat la locul de munca din partea conducerii, decat sa nu fie pastrata curatenia si realizata din cand in cand o igienizarea ca la carte.

Din pacate exista foarte multi angajatori peste care nepasarea domneste cu desavarsire iar curatarea si igienizarea spatiilor sunt considerate niste lucrui SF. Cei care trag cel mai mult din pricina acestui fapt, sunt angajatii care sunt fie nevoiti sa suporte fie sa isi asigure anumite lucrui care in mod normal ar trebui sa fie realizate de catre personal angajat in departamentul curatenie.

Orice angajator trebuie sa tina cont de nevoile angajatilor si sa le asigure acestora tot confortul necesar deoarece de acestia depinde practic totul. Daca angajatii nu sunt respectati asa cum trebuie, nici acestia nu isi vor duce la bun sfarsit toate sarcinile la adevarata capacitate.

Gama de produse Tork poate fi raspunsul pentru cei care isi doresc produse de cea mai buna calitate care pot face fata cu adevarat unor conditii dure, fiind ideale atat pentru spatiile in care numarul persoanelor este unul mic, cat si pentru zonele in care numarul persoanelor este unul ridicat.

Aceste tipuri de produse pot fi achizitioante de pe site-ul celor de la Echipamentprofesional.ro, unde veti obtine de asemenea si cele mai bune preturi in special avand in vedere calitatea inalta a acestor produse Tork,

De pe site-ul acestora, dupa cum sugereaza si denumirea, va puteti asigura si tot necesarul de echipamente pentru curatenie, atat aspiratoare simple cat si aspiratoare pentru praf si lichide, monodiscuri, masini de curatat si aspirat pardoseli si detergenti profesionali.

In ceea ce priveste gama de produse Tork, magazinul Echipamentprofesional.ro va pune la dispozitie urmatoarele:

 • Pachete promotionale
 • Capace toaleta cu folie igienica
 • Dispensere si dozatoare
 • Consumabile din hartie
 • Uscatoare pentru maini
 • Sapunuri lichide, spuma si crema
 • Dezinfectanti pentru maini
 • Odorizante pentru camera
 • Detergenti profesionali
 • Produse de curatenie
 • Cosuri de gunoi

In acest fel, printr-o singura comanda, atat pentru produsele Tork cat si pentru echipamentele de curatenie, va veti putea asigura un intreg stoc pentru o perioada foarte indelungata in care veti putea curata si igieniza spatiile fara nici un fel de problema si la cele mai inalte standarde.

Din proprie experienta recomand cu toata increderea aceste produse, deoarece le folosesc zilnic pentru restaurantul pe care il conduc iar de mai bine de un an pot spune cu mana pe inima ca nu am intampinat nici un fel de problema. Am achizitionat cate putin din fiecare, astfel incat sa ma pot incadra in ele de la o comanda la alta si adesea optez pentru pachetele promotionale, acestea fiind pe principiul cumperi mai mult, platesti mai putin. 

De-a lungul timpului nu am intampinat nici un fel de problema, seriozitatea si promptitudinea fiind unul dintre atuurile acestora iar pentru aceste lucruri din punctul meu de vedere echipa celor de la Echipamentcuratenie este demna de laudat.

Nu voi mai apela niciodata la alt furnizor decat acestia si la alte produse decat cele Tork, deoarece consider ca este cea mai buna afacere din toate punctele de vedere, si va incurajez si pe voi sa o faceti si cu siguranta nu veti regreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.