Cel mai bun film si cel mai bun actor

oscar 2014

Hai sa vorbesc si eu putin despre premiile Oscar, care au fost inmanate aseara, incepand cu ora 3:30. Gala de decernare a premiilor a tinut pana dimineata, cand m-am trezit sa ma duc la scoala inca nu se anuntase cine a castigat trofeul pentru cel mai bun film si pentru cel mai bun actor, fiind cele mai importante premii, dupa parerea mea.

Cel mai bun film a fost 12 Years a Slave, un film pe care vreau sa-l vad, daca tot a castigat acest premiu trebuie sa fie ceva bun. Tema filmului a fost emotionanta si cred ca din acest motiv a reusit sa ia premiul cel mare, fiind vorba despre oamenii negri avea toata sansele sa castige.

Premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal a fost castigat de Matthew McConaughey, care a jucat in Dallas Buyers Club.

Filmul care a luat cele mai multe trofee, 7 la numar, este Gravity. Nu am vazut film, dar din secventele care au aparut la TV pare interesant, avand multe efecte speciale. Filme ca acestea trebuie sa le vezi la cinema, e cu totul altceva cand  te uiti la un film in 3D sau chiar si in 2D, dar la o calitate mult mai mare si un sunet care face toti banii.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *