Cele mai bune echipamente in materie de motoreductoare numai pe Ci.ro!

Motoreductoarele sunt acele echipamente esentiale pentru asigurarea unei functionalitati optime a unui motor electric. Cu totii stim ca motorul electric are rolul de a transforma energia electrica in energie mecanica, ajutand astfel ca anumite procese sa fie realizate mult mai simplu si mai rapid.

Motoarele electrice sunt construite ca fiind foarte diversificate, insa aplicatiile la care sunt utilizate, sunt si ele la randul lor foarte numeroase si necesita diferite variatii de putere. Cu ajutorul unui motoreductor, un motor electric care are o anumita putere, va putea fi utilizat pe mai multe tipuri de aplicatii, deoarece puterea ii va putea fi astfel controlata.

Astfel motoarele electrice vor fi adaptate in functie de aplicatiile unde sunt necesare iar in acest caz intervin aceste reductoare de putere, ce au scopul de a asigura pentru motor, parametrii optimi de functionarea pentru o anumita aplicatie.

Cu alte cuvinte acest tip de echipament are rolul de a modifica parametrii de functionare ai unui motor electric, fiind supuse modificarilor, cuplul si turatia sa. Se va incetini rotatia arborelui motor si simultan se mareste cuplul motor. Toate acestea cu scopul de a adapta un motor electric pentru o anumita aplicatie, astfel incat sa nu fie necesara achizitionarea mai multor motoare diferite daca situatia nu o cere.

Cele mai bune echipamente in materie de motoreductoare, le veti putea achizitiona de pe site-ul celor de la Ci.ro, site prin care cei de la Mecha Tech SRL isi comercializeaza marfa. Gama de produse este una extrem de diversificata si pentru tot felul de intrebuintari iar in ceea ce priveste categoria de motoreductoare, aceasta este de asemenea foarte mare si diversificata:

 • Motoare electrice
 • Convertizoare de frecventa
 • Variatoare de turatie mecanice
 • Variatoare cu fulii
 • Reductoare melcate
 • Reductoare coaxiale
 • Reductoare cilindro-conice
 • Reductoare cu axe paralele
 • Reductoare conice
 • Reductoare pendulare
 • Reductoare planetare

Toate cele enumerate mai sus sunt echipamente de cea mai buna calitate, echipamente cu un zgomot redus ce sunt realizate astfel incat sa reziste o perioada foarte indelungata de timp fiind construite bineinteles, din materiale de cea mai buna calitate.

Pot reprezenta raspunsul pentru foarte multe tipuri de aplicatii si atata timp cat sunt alese cu grija in functie de specificatiilor lor, nu veti intampina nici un fel de problema. Cel mai important aspect este sa va asigurati ca produsele pe care doriti sa le achizitionati va vor putea satisface nevoile.

Pentru a vedea exact despre ce este vorba, va invit sa accesati site-ul celor de la Ci.ro, unde va vor fi puse la dispozitie toate detaliile atat despre produse cat si despre serviciile oferite de acestia.

Producatori de renume mondial cum ar fi Motovario, Bonfiglioli, Motive, STM, Varvel, Transtecno, Rossi, Siti, Chiaravalli, Tramec. Furnizori Germania (Sew Eurodrive, Nord Drivesystems, Lenze). Furnizori Asia: convertizoare de frecventa LS sau din USA: Baldor, ABB, Tech-top, CEMP. Acestia le vor gasi echivalentul perfect cu cea mai mari usurinta, din produse aflate in stoc, sau care se pot comanda. Cam de aceste brand-uri veti auzi prin intermediul celor de la Ci.ro, deci cu siguranta calitatea este cea care primeaza cand vine vorba de produsele lor.

[1]


[1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.