Cele mai bune piese auto second hand, de la Dezmembrari Lilieci!

Achizitionarea unor piese din dezmemrbari pe cat poate fi de avantajoasa, in special din punctul de vedere al preturilor mici, pe atat poate fi de riscanta daca nu stiti unde sa cautati si cum sa cautati, astfel incat sa puteti avea o garantia ca ceea ce ati cumparat, este si de calitate. Dezmembrarile auto reprezinta acea alternativa foarte avantajoasa pentru aceia care nu dispun de un buget foarte mare pentru diverse reparatii, ori pentru aceia care pur si simplu nu vad rostul in cazul anumitor piese, sa-si cumpere piese noi noute la preturi adesea ridicol de mari.

Daca va numarati printre aceia care au nevoie de un parc de dezmembrari serios si de incredere care ofera servicii de cea mai buna calitate, atunci trebuie sa luati legatura cu cei de la Dezmembrari Lilieci. Este vorba despre un parc de dezmembrari ce se afla in localitatea Lilieci din judetul Ialomita, in imediata apropiere a Bucurestiului, fiind ideal atat pentru cei din capitala cat si pentru cei din imprejurimi. Preturile sunt printre cele mai avantajoase iar piesele si componentele sunt in stare buna. Spun acest lucru din proprie experienta, apeland la serviciile acestora nu cu mult timp in urma. Detin o masina care este ceva mai putin intalnita la noi in tara, iar pe intreg teritoriul nu am gasit decat foarte putine la dezmembrat, inlcusiv la Dezmembrari Lilieci.

Nu sunt fanul achizitionarii online, in special cand este vorba de piese auto second hand deoarece imi place sa stiu ce cumpar si sa pot verifica personal piesa, dar am ales sa achizitionez totusi deoarece aveam urgenta nevoie. Am apelat la acestia deoarece mi-au inspirat cea mai mare incredere, iar restul anunturilor cu dezmembrari pentru masina mea, in mare parte veneau de la persoane private care nu erau neaparat autorizate sa comercializeze piese si componente auto din dezmembrari, fiind cumva coplesit de ideea ca as putea sa-mi iau teapa. Cel putin in cazul Dezmembrari Lilieci aveam o garantie deoarece este vorba de o firma in toata regula.

Nu pot spune ca aveam nevoie de piese foarte importante fara de care masina nu putea functiona corespunzator, insa a fost totusi vorba de niste investitii pe care nu mi le puteam permite in fiecare zi, asa ca am dorit sa merg la sigur, iar cu Dezmembrari Lilieci pot spune ca am facut cea mai buna afacere. Sunt mai mult decat multumit de calitatea celor comandate, in special pentru faptul ca nu stiam care o sa fie exact in ce stare o sa fie. Dupa cum am mentionat, nu aveam nevoie de piese extrem de importante, insa pentru linistea mea doream ca masina sa fie pusa la punct perfect.

Am achizitionat de la acestia conductele de la aerul conditionat, un far, toba finala, fete de usi pentru parte din fata pentru geamuri electrice astfel incat sa pot face conversia ca la carte si carcasa de la filtrul de aer pe care am reusit sa o deteriorez datorita unei cazaturi in timp ce lucram la masina. Toatea acestea au fost achizitionate la preturi extrem de avantajoase, primind chiar si o reducere datorita numarului mare de produse achizitionate. Trebuie sa mentionez si faptul ca in completarea serviciile de cea mai buna caltiate pentru clienti, angajatii acestui parc auto de dezmembrari verifica foarte atent fiecare piesa sau componenta in parte ce a fost demontata de pe o masina, astfel incat sa poata avea ei certitudinea ca vor trimite catre clienti o piesa buna, o piesa functionala.

Inca o data spun ca sunt extrem de multumit, si ii recomand pe cei de la Dezmembrari Lilieci deoarece chiar presteaza servicii de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi. Mai mult ca sigur, daca voi mai intampina probleme la masina care se pot rezolva cu ajutorul pieselor din dezmembrari, voi alege tot serviciile Dezmembrari Lilieci. Cazul acestui parc de dezmembrari este unul foarte fericit, asa ca trebuie sa fiti cu bagare de seama atunci cand apelati la astfel de servicii. In trecut am mai apelat la servicii de dezmembrari auto si am avut extrem de multe probleme cu piese defecte. Acum in sfarsit pot spune ca am gasit un comerciant de piese second hand cu adevarat serios si care chiar tine la nevoile clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.