Chiar atat de prost stam?

Am citit azi un articol dezamagitor despre Romania, un articol in care erau prezentate anumite aspecte despre tara noastra, iar statisticile nu arata prea bine.  Din pacate, Romania este considerata a 2-a cea mai saraca tara din UE, prima fiind Bulgaria. Jumatate din familiile din tara nostra nu au nici un membru salariat, in conditiile in care guvernul de fura in fiecare zi si la fiecare alegeri ne promit o viata mai buna in urmatorii ani, dar nu se vad schimba niciodata. Ganditi-va ce inseamna ca jumatate din familiile din Romania sa nu aiba un venit, ganditi-va cum pot trai acesti oameni. Cei drept, multi romani nici nu se straduiesc pentru a-si gasi un loc de munca, fiind multumiti cu viata pe o au, cea ce nu este tocmai bine.

Majoritatea romanilor nu are acces la canalizare, ceva dezamagitor, in conditiile in care o multime de bani au intrat in tara noastra de la Uniunea Europeana, fonduri care ar fi trebuit sa rezolve aceste probleme, dar din pacate banii nu au ajuns unde trebuie.

Conform statisticilor, cel mai iubit presedinte de catre tara nostra este Ceausescu, chiar daca perioada comunista nu o consider ceva de dorit, cel putin dupa parerea mea.

Nu spun mai multe, oricum statisticile nu sunt bune, puteti gasi mai multe informatii pe o multime de siteuri de stiri, chiar daca nu veti fi foarte multumiti sa cititi respectivele articole.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *