Cine este Mark Zuckerberg?

Probabil toata lumea stie de renumit site de socializare facebook si sunt sigur ca o mare parte din voi aveti si cont si sunteti foarte activi. Mark Zuckerberg este cel caruia trebuie sa ii multumiti pentru ca aveti ce face in zilele plictisoare si sa vedeti ce mai fac prieteni vostrii apropiati. Mark este un tip simplu, tatalui lui fiind medic stomatolog si mama lui psiholog. Desi vine dintr-o familie de evrei, acesta s-a declata ateu.

Co-fondator, CEO si presedinte al retei de socializare, Mark Zuckerberg este un tip simplu. Are doar 29 de ani si o avedere de aproape 18 miliarde de dolari. S-a nascut pe data de 14 mai 1984 in White Plains, New York. Aceasta a studiat informatica la Universitatea Harvard, dar nu a reusit sa termine aceasta universitate si in 2006 a renuntat la studii. Principalul factor pentru renuntarea studiile a fost ca in 2004 a fondat Facebook si castigul a fost unul destul de mare. Zuckerberg a obtinut in 2009 titlul de cel mai tanar miliardar din lume pe cont propriu, in viata. In 2010 i-a cedat acest rang partenerului sau care este cu 8 zile mai tanar, Dustin Moskovitz.

Mark Zuckerberg are o frumoasa sotie, pe numele sau Priscila Chan. Ei locuiesc intr-o vila in Palo Alto, California. In 2010 filmul The Social Network ilusta povestea celui mai tanar miliardar, in rolul sau jucand Jesse Eisenberg. Filmul descrie in detaliu viata fondatorului celei mai mare retele sociale din lume. Probabil multi stiti ca Facebook a fost lansat direct din dormitorul acestuia. La varsta de 23 de ani acesta a ajuns miliardar datorita succesului rapid pe care l-a avut reteaua de socializare si prin faptul ca din ce in ce mai multa lume se inregistra pe retea.

Facebook este in topul companiilor din intreaga lume si este intr-o continua dezvoltare avand in vedere ca Mark lucreaza cu ceilalti parteneri zi de zi pentru a imbunatati platforma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.