Cine face curatienie daca nu ai timp?

Acum lumea nu prea mai are timp, toti sunt la munca toata ziua si cand ajung acasa chiar nu are nimeni chef de alte treburi. Imediat vin sarbatorile de iarna si trebuie sa fie curat in casa, cum acum se lucreaza pana in Ajunul Craciunului nu mai e timp de facut curatenie in toata casa, asa ca se poate apela la o firma de curatenie, cum ar fi iclean.ro, o firma ce ofera servicii de curatenie. Daca nu ai timp sa faci curatenie, daca preferi sa te odihnesti in acel timp, este o alegere buna sa apelezi la o firma de curatenie, care va face totul in locul tau.

Tinerii perfera sa se distreze de sarbatori, mai ales de revelion. De multe ori fac cate o petrecere la cineva acasa, dar dupa aceasta petrecere ramane o dezordine pe care nu vor sa o vada parintii. O alegere buna este apelarea la o astfel de firma, ei vor face curat in casa pentru ca totul sa fie la locul lui. Astfel nu se va observa deranjul facut. M-am uitat putin la preturile lor si pot sa spun ca nu costa chiar atat de mult daca vrei sa ti se faca curatenie in casa. Preturile sunt accesibile pentru toti, astfel ar fi o ocazie buna sa te odihnesti inainte de sarbatori.

Este o idee buna, se stie ca  multi nu au timp sa se ocupa de asta, motiv pentru care pot apela la firme specializate, deci s-au gandit bine cand au pornit aceasta afacere. Chiar daca unii romani vor spune ca nu isi pot permite si ca prefera sa faca ei curat, stim ca multi nu au timp sau dispozitia necesara sa faca curat in toata casa, asa ca contacteaza o astfel de firma care va face treaba in locul lor.

Cel mai mult cred ca apeleaza cei care vor sa faca curat dupa petreceri, pentru ca nimeni nu mai are chef de facut curat dupa o noapte in care s-au distrat. Stim cu totii motivele, asa ca prefera sa faca altii treaba in locul lor. Daca e sa dai o petrecere cu prietenii tai, daca e sa stranga toti bani pentru asta sigur nu se va plange nimeni ca e prea scump.

Stiu cum ramane dupa o petrecere, intotdeauna cand am fost la un party localul a ramas “distrus”, dupa o anumita ora cam toti exagereaza cu bautura si nu prea se mai tine cont de nimic. Nu mai stie nimeni ce face asa ca darama tot ce are in cale, motiv pentru care dimineata e nevoie de curatienie generala.

Cred ca multora nu le place sa faca urat, e o treaba plictisitoare si dureaza mult. Daca vrei sa faci curat intr-o casa iti va lua cateva zile, daca vrei sa faci o treaba buna. Nu cred ca ii place cuiva sa stea sa faca curat in orice coltisor alt casei, e o treaba plitisitoare si nu cred ca vrea cineva sa se plictiseasca. Una e cand faci curat in camera la tine, cand strangi putin lucrurile, mai stergi praful sau alte lucruri de rutina, dar cand e vorba de curatienie generala treaba nu mai e la fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.