Cine iti face pozele la evenimente?

Cand vine vorba de poze cei mai multi au pretentii mari, vor poze care mai de care mai speciale, sa le puna in albume de familia pentru a le avea toata viata, motiv pentru care le este greu sa aleaga un fotograf. Trebuie sa aleaga pe cine trebuie, cineva cu experienta, asta fiind foarte important in acest domeniu. Defapt, peste tot e importanta experienta, doar asa vei sti sa faci ceva cat mai bine, daca nu exersezi nu ai de unde sa stii ce sa faci in anumite situatii, cand apar probleme sau alte situatii neprevazute. Chiar daca teoria o stii bine, in practica e mult mai greu, asta iti poate spune oricine, in orice domeniu ar lucra. Am mai vorbit despre practica intr-un articol anterior, in care am spus cate ceva despre sistemul de invatamant din Romania. De multe ori lucrurile par foarte simple in teorie, motiv pentru care te bagi la treaba increzator, dar cand vezi cat de greu e sa faci cea ce ti-ai propus este tendat sa renunti, dar nu trebuie sa faci asta, pentru ca vei capata experienta dupa ceva timp.

Sa revin la subiectul poze. Mie imi place sa fac poze mai mult la peisaje, ceva care apartine de natura, nu prea fac poze la petreceri, familie sau mie. Atunci cand plec intr-o excursie fac poze doar la imprejurimi, la peisaje, locurile sau cladirile din zona, la cea ce mi se pare mai interesant.

Atunci cand vine vorba de nunta e bataie mare pentru poze, toti vor sa aiba o poza cu mirele si mireasa, asa ca va trebui sa cauti un fotograv priceput care sa stie cum sa ii multumeasca pe toti, pentru ca timpul este limitat, iar persoanele prezente la o nunta sunt in numar mare. Daca esti din Brasov poti cauta un fotograf nunta Brasov pe siteul anterior, este posibil sa gasesti ceva care sa-ti placa si care sa te multumeasca si pe tine si pe invitatii tai.

Acum este foarte important ca un fotograf sa detina un apar foto performant, sa faca poze de calitate chiar daca lumina nu este foarte buna. Un fotograf trebuie sa aiba idei bune pentru poze, sa stie momentele cele mai importante care trebuie surprinse, astfel incat sa aveti amintiri frumoase.

Eu am vorbit in mod obiectiv, pentru ca nu prea sunt eu cu amintirile nu prea am ce sa spun despre asta. Am cateva poze de la petreceri, dar nu ma uit niciodata la ele. Singurele poze si filmari la care ma mai uit cateodata sunt cele de la Rock the City 2013, concertul in care am avut ocazia sa ii vad pe cei de la Rammstein. Fiind trupa mea preferata mai vreau sa vad cum a fost la concert si mai deschid 1-2 filmari.

Astea fiind spuse,  sper ca veti alege un fotograf bun cand vine vorba de o petrecere sau un eveniment important pentru voi, astfel incat sa aveti imagini care sa va aminteasca tot timpul ce cele petrecute, nu se stie cand vi se face dor de trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.