Clinica kinetoterapie Otopeni, raiul recuperarii mobilitatii

Spitalul din oraselul nostru are o sectie mica si neingrijita de recuperare. De pe pereti cade varul umflat din cauza umezelii, miros de igrasie si de aer inchis se simte peste tot. Aparatele de gimnastica medicala sunt vechi si pe alocuri ruginite, paturile din saloane din fier, mudare si peste ele saltelele vechi, adevarate depozite de microbi. Perspectiva internarii intr-un asemenea loc te deprima, dar oamenii o accepta din urmatoarele motive: nu au bani sa caute altceva mai bun si nu ii ajuta nimeni, fiindca la o simpla cautare pe internet cu titlul: clinica kinetoterapie Otopeni ar gasi paradisul terestru in care si conditiile si ingrijirea si tratamentele sunt de calitate premium.

Sigur ca va ganditi la comparatia mea exagerata, comentand ca in Paradis nu exista durere, dar trebuie sa stii ca nici la Oxxygene.ro nu este permisa durerea. Din momentul in care pacientii se plang, medicii aleg terapia antidurere potrivita: terapia cu laser sau ozonoterapia. Ambele au efect rapid, scapand bolnavul de suferinta, fara analgezice. Ozonoterapia nu are contraindicatii, fiind noninvaziva, in timp ce terapia cu laser nu poate fi aplicata tuturor.

Cu toate ca este un spital, in acest loc, bolnavii nu sunt lasati cu suferintele, ci le sunt usurate problemele medicale una cate una. Esta ca atunci cand te doare o masea si din acesta cauza nu poti dormi, fiindca durerea se muta in intreg organismul si te cuprinde nelinistea ca nu mai poti scapa de ea. Cum procedeaza stomatologul in acest caz? Da un tratament pentru calmarea durerii, apoi dupa ce inflamatia trece, adminstreaza anestezic in gingie, tot pentru anularea durerii si abia dupa aceea lucreaza la maseaua respectiva. Personalul medical stie ca un pacient chinuit de durere nu isi mai poate face programul de recuperare si actioneaza logic.

Din moment ce a scapat de durere, medicul decide ce procedura se aplica bolnavului, alegand ceea ce se potriveste afectiunii sale din urmatoarea lista: -bai galvanice -terapia cu curent electric -infiltratii la genunchi si articulatii -masaje -gimnastica medicala -hidroterapie -termoterapie -magnetodiaflux. Tot timpul, persoana venita la recuperare este monitorizata de catre personal si la intoarcerea in camera este multumita. Ce motive de multumire are? Camera este foarte curata si modern mobilata, semanand cu cea a unui hotel, nu a unui spital. Spatiul este foarte aerisit, fiindca in camerele mari nu sunt decat 2-3 paturi. Pacientul are liniste in camera si liniste in timpul tratamentelor, mai ales ca planul de ingrijire este personalizat.

Mancarea este proaspata si sanatoasa, iar alaturi de tratamente, oamenii care vin aici pot recurge si la procedee de infrumusetare, cum ar fi epilarea definitiva si reintinerirea facial. Banda de alergat medicala este conceputa ca pacientul sa nu simta socul interactiunii dintre talpile sale cu probleme si suprafata dura. In plus, are si o balustrada de catre acesta sa se prinda. La clinica amintita mai sus vin romanii care lucreaza in strainatate,sa se recupereze, fiidca au un regim extenuant de munca in afara. “Din pacate, in Spania nu exista un centru la fel de dotat ca acesta, iar daca prin absurd, as gasi unul, preturile ar fi astronomice.

Aveam nevoie de recuperare, fiindca in fiecare zi trebuia sa ridic o batrana paralizata complet, care cantareste peste 80 de kilograme, plus pregatirea mancarii si asigurarea curateniei zilnice din vila. De cate ori imi iau concediu, ma internez aici cel putin 12 zile, apoi complet refacuta, mai merg intr-o statiune, imi vizitez rudele din tara si ma intorc complet revigorata. Va avertizez ca am recomandat centrul de recuperare si spaniolilor, fiindca merita pe deplin si sunt mandra cu el.” (R. A, muncitoare in Spania) Rezervati-va dreptul la recuperare in acest paradis terestru, daca aveti probleme si la procedeele de relaxare si de infrumusetare, in cazul in care ati venit la odihna.

Este dreptul dumneavoastra sa va bucurati de un asemenea loc, sa stati fara grija in timpul sedintei de masaj, sa va abandonati hidroterapiei, tratamentului cu ultrasunete, bailor galvanice sau terapiei cu laser. Vei iesi de aici si recuperat si intinerit cu 8-10 ani, cu o fata fara riduri si pete, cu parul inestetic de pe corp eliminat definitiv. Locul romanilor este in acest paradis terestru, clinica in care se poate recupera mobilitatea pierduta, batranetea este tinuta la o distanta respectabila, chipul este reintinerit si durerile izgonite departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.