Collateral

collateral

Un film din 2004, foarte bun, care a fost aseara pe ProTV. A reusit sa adune multe puncte pe IMDB, avand nota 7,6, o nota buna. Mi-a placut mult, chiar a meritat sa ma uit la el, cu toate ca tine 2 ore. Este vorba de un asasin platit caruia i se cam incurca planurile

Max este un taximestrist si il are client pe Vincent, un asasin platit care se foloseste de el pentru a ajunge la tintele sale. Probleme apar inca de la inceput, dupa ce Max afla cu ce se ocupa Vincent totul devine mai complicat, acesta fiind un om cinstit, dar sub amenintarea pistolului este fortat sa faca lucruri care nu ii plac.

O scena din film care mi-a placut mult este acea cand Max se duce intr-un club, dandu-se despre Vincent. Modul prin care Max reuseste sa faca rost de la angajatorul lui Vincent de informatiile de care avea nevoie este unul neasteptat, dar impresionant.

Finalul a fost putin cam prost, dupa parerea mea. Se putea mai bine, nu ma asteptam la asta, nu va spun cum s-a terminat pentru ca nu ar mai avea nici un farmec filmul.

 

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *