Concurs – Gazduire si Domeniu pe 12 luni

Dupa cum am spus si in articolul anterior, voi organiza un concurs. Pentru ca am un pachet de gazduire si un  domeniu .com pentru 12 luni, pe care nu le folosesc, m-am hotarat sa organizez un concurs pentru a oferi premiul celui care are nevoie.

Concursul se adreseaza bloggerilor care nu au inca domeniu si gazduire proprie, care stau pe platforme ca blogger sau wordpress.com, dar nu numai. Daca ai deja un site si vrei sa iti mai faci unul, dar nu ai gazduire si domeniu, poti participa la concurs.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai deja un blog cu minim 10 articole scrise si vechime 2 luni.

Va trebui sa publici pe blogul tau un articol in care sa postezi un link cu ancora “telefoane ieftine” si sa trimita spre siteul ” http://telefon-ieftin.com/ “.

Articolul poate fi despre telefoane in general sau puteti vorbit despre acest concurs, important este sa contina linkul cu datele de mai sus. Dupa ce ati scris articolul, trimiteti un email la cu adresa articolului tau la  ” stefan.sevastre@gmail.com “.

Concursul se termina pe 15 mai la ora 23.59.Castigatorul va fi anuntat pe 16 mai. Voi desemna un articol castigator, proprietarul blogului va primi si gazduirea, dar si domeniul, de la firma NameBox. Astept emailurile voastre.

Update: Am uitat sa spun cateva lucruri despre alegerea articolului castigator. Este important ca articolul sa fie original si cat mai interesant. Cu cat aveti mai multa imaginatie si faceti cititorul curios sa citeasca tot articolul, aveti mai multe sanse sa castigati.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

21 thoughts on “Concurs – Gazduire si Domeniu pe 12 luni

   1. Pentru mine un concurs IT este despre programare, laptopuri, tablete… etc. 🙂
    Scuze daca exprimarea mea a fost usor aiurea 🙂

  1. valoare linkului e determinata de blogul pe care il are si nu mi se pare corect. daca e un blog mai nou nu poate sa ofere o valoare prea mare, in schimb daca vrea cu adevarat sa castige poate sa faca un articol frumos, asta depinde numai de el.

  1. Ai bani de telefon si nu ai bani de un domeniu, asta da. Chiar daca ai un articol mare si frumos mai mult il incurci pe Stefan, e plin blogul tau de advertoriale. Cred ca zilnic mananci doar premii si premii.
   Scuze Stefan.

   1. blogul ei are o autoritate buna, chiar daca are multe advertoriale, cred ca articolele mari compenseaza si google nu se supara asa de usor. totusi are un pr 2, page autority 50.

 1. Felicitari pentru initiativa. Nu imi trebuie domeniul si nici gazuirea, de aceea nici nu am participat, dar am intrat pt ca spusesei ca organizezi concurs dupa ce le-ai castigat la randul tau si eram curioasa cum faci. E o idee interesanta si mi-a placut mai ales ca vei aprecia articolul, modul in care a fost scris, nu neaparat traficul generat prin el.

  1. nu ma intereseaza traficul, ma intereseaza efortul pe care l-a depus scriind articolul si dorinta de a castiga. nici eu nu am ce face cu un domeniu si inca un pachet de gazduire, asa ca am ales ca fac un concurs.

 2. Anonim, să ştii că nu învârt chiar aşa banii cu lopata aşa cum crezi. dacă era aşa nu participam pentru un domeniu şi hosting de 200 de lei.
  adevărat am mai câştigat premii, însă sunt bloggeri care au câştigat premii mult mai importante decât mine.
  dar dacă ştii atât de multe despre mine, de ce ai comentat ca şi Anonim?! puteai să dai lucrurile pe faţă.
  şi chiar dacă am câştigat anumite concursuri, am muncit, articolele mele sunt mari marea majoritate, de peste 1000-1200 de cuvinte. unele au şi 1800-2000. aşa că nu mă mai acuza că nu mi-a picat nimic din cer!

  1. Alina, eu nici macar nu as depune efort sa rapund unui anonim. Ca blogul tau e plin sau nu de advertoriale este numai si numai optiunea ta. Din punctul meu de vedere, parerea ca “mai mult il incurci pe Stefan” ar trebui sa vina de la Stefan daca ar fi cazul. Dar nu este. Sa faci un advertorial bun nu e usor.
   Stefan, m-a m bucurat sa vad ca ai dat replica Anonimului, in calitate de gazda a acestor comentarii. Nu o cunosc pe ALina decat din scris, dar efortul pe care il depune este evident pentru cine o citeste si o urmareste. Eu sunt unul dintre aceia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *