Castiga invitatii la I am the Rocker

i am rocker

I am the Rocker este un festival asteptat de foarte multi romani, avand in vedere ca vor canta trupe importante din industria muzicii rock internationale, cum ar fi Kamelot, Dream Theater, Soufly sau Black Star Rider. Evenimentul va avea loc la Romexpo pe 4 si 5 iulie si cu siguranta va fi unul dintre cele mai importante concerte rock din acest an.

Festivalul este la prima editie asa ca organizatorii vor sa faca o impresie buna pentru anii viitori, incercand ca urmeze stilul festivalurilor din occident. De retinut este faptul ca apa plata va fi gratuita pentru toti cei care participa si nu vor exista zone delimitate, cum ar fi Golden sau Normal circle, un lucru foarte bun pentru majoritatea dintre noi.

Sunt multe lucruri interesante la acest festival si cu siguranta va fi unul de succes. Important este faptul ca va oferi numeroase moduri de distractie, pentru a se putea mentine o atmosfera frumoasa.

Concurs:

Cu siguranta deja v-am trezit interesul si poate doriti sa participati, asa ca va pot oferi 3 invitatii duble la acest festival. Pentru asta va trebui sa postezi in comentarii numele tale preferate din categoria rock, iar eu vor extrage prin tragere la sort 3 castigatori, care vor primi cate o invitatie dubla la concert, pentru a putea merge impreuna cu cineva la acest festival important.

Aveti timp pana pe 2 iulie ora 23:59, iar pe 3 iulie voi anunta castigatorii.

Succes tuturor si cel mai probabil ne vom vedea acolo.

Concurs – Gazduire si Domeniu pe 12 luni

Dupa cum am spus si in articolul anterior, voi organiza un concurs. Pentru ca am un pachet de gazduire si un  domeniu .com pentru 12 luni, pe care nu le folosesc, m-am hotarat sa organizez un concurs pentru a oferi premiul celui care are nevoie.

Concursul se adreseaza bloggerilor care nu au inca domeniu si gazduire proprie, care stau pe platforme ca blogger sau wordpress.com, dar nu numai. Daca ai deja un site si vrei sa iti mai faci unul, dar nu ai gazduire si domeniu, poti participa la concurs.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai deja un blog cu minim 10 articole scrise si vechime 2 luni.

Va trebui sa publici pe blogul tau un articol in care sa postezi un link cu ancora “telefoane ieftine” si sa trimita spre siteul ” http://telefon-ieftin.com/ “.

Articolul poate fi despre telefoane in general sau puteti vorbit despre acest concurs, important este sa contina linkul cu datele de mai sus. Dupa ce ati scris articolul, trimiteti un email la cu adresa articolului tau la  ” stefan.sevastre@gmail.com “.

Concursul se termina pe 15 mai la ora 23.59.Castigatorul va fi anuntat pe 16 mai. Voi desemna un articol castigator, proprietarul blogului va primi si gazduirea, dar si domeniul, de la firma NameBox. Astept emailurile voastre.

Update: Am uitat sa spun cateva lucruri despre alegerea articolului castigator. Este important ca articolul sa fie original si cat mai interesant. Cu cat aveti mai multa imaginatie si faceti cititorul curios sa citeasca tot articolul, aveti mai multe sanse sa castigati.