Castigatorii invitatiilor la I am the Rocker

Am facut aici un concurs prin care cititorii acestui blog au avut ocazia sa castige 3 invitatii duble la festivalul I am the Rocker, ce va avea loc pe 4 si 5 iulie.

Mai jos aveti cei 3 castigatori:

castigatori

 

Castigatorii vor primi un email de la mine pentru a putea confirma participarea, astfel eu voi transmite datele mai departe, spre organizatori.

Va multumesc tuturor pentru participare si sper sa fie un festival reusit.

Update: Maria C nu a putut revedinca invitatia, asa ca am extras un alt castigator.

castigator

 

 

Castiga invitatii la I am the Rocker

i am rocker

I am the Rocker este un festival asteptat de foarte multi romani, avand in vedere ca vor canta trupe importante din industria muzicii rock internationale, cum ar fi Kamelot, Dream Theater, Soufly sau Black Star Rider. Evenimentul va avea loc la Romexpo pe 4 si 5 iulie si cu siguranta va fi unul dintre cele mai importante concerte rock din acest an.

Festivalul este la prima editie asa ca organizatorii vor sa faca o impresie buna pentru anii viitori, incercand ca urmeze stilul festivalurilor din occident. De retinut este faptul ca apa plata va fi gratuita pentru toti cei care participa si nu vor exista zone delimitate, cum ar fi Golden sau Normal circle, un lucru foarte bun pentru majoritatea dintre noi.

Sunt multe lucruri interesante la acest festival si cu siguranta va fi unul de succes. Important este faptul ca va oferi numeroase moduri de distractie, pentru a se putea mentine o atmosfera frumoasa.

Concurs:

Cu siguranta deja v-am trezit interesul si poate doriti sa participati, asa ca va pot oferi 3 invitatii duble la acest festival. Pentru asta va trebui sa postezi in comentarii numele tale preferate din categoria rock, iar eu vor extrage prin tragere la sort 3 castigatori, care vor primi cate o invitatie dubla la concert, pentru a putea merge impreuna cu cineva la acest festival important.

Aveti timp pana pe 2 iulie ora 23:59, iar pe 3 iulie voi anunta castigatorii.

Succes tuturor si cel mai probabil ne vom vedea acolo.

Castigator Concurs Ceas cu MP3

Stiu ca este cam tarziu, speram sa anunt mai dimineata, dar este bine si acum. Astazi am fost putin plecat de acasa si nu am reusit sa anunt castigatorul mai devreme si sa trimit tot azi premiul, deci ma voi duce maine pana la Posta sa-l trimit.

Prin urmare, castigatorul este Buculesei care a scris acest articol. Sper sa se bucure de acest premiu si sa-l foloseasca atunci cand are nevoie. Sper sa nu fiti tristi, restul dintre voi, care nu ati castigat. Voi mai organiza concursuri, sper sa ofer premii mai mari.

Cu aceasta ocazie, va intreb ce premii ati vrea sa ofer in concursurile mele ( fara laptopuri, smartphoneuri sau alte asemenea ca nu imi permit :)) )

 

Castigator concurs “Incepe cu ce nu-ti place”

A venit timpul sa anunt castigatorul concursului unde ofer ca premiu o carte despre dezvoltare personala. Cartea se numeste “Incepe cu ce nu-ti place” , o carte pe care am citit-o si am aflat cateva idei interesante din ea. Din pacate, concursul nu a avut prea mult succes, doar un sigur participat a respectat cerintele mele despre care ai vorbit aici, asa ca el va primi cartea.

Numele lui este Crintea Valerica, voi lua legatura cu el zilele viitoare pentru a-i putea da premiu, de care sigur se va bucura.

Concurs carte “Incepe cu ce nu-ti place”

Este al 2-lea concurs pe care il fac si dau ca premiu o carte. Prima oara am oferit cartea Vand Kilometri, iar acum vreau sa ofer cartea “Incepe cu ce nu-ti place“. Avand in vedere ca premiu nu este de o valoare prea mare, nu pot sa cer prea multe, decat un like la pagina de Facebook a blogului si un mic comentariu. Deci, pentru ca avea o sansa la a castiga aceasta carte trebuie sa faceti doar 2 lucruri:

1. Da like acestei pagini de FB : Blog Stefan

2. Posteaza un comentariu la aceasta postare de pe Facebook si spune ce parere ai tu despre cartile pentru dezvoltare personala.

Pe 6 martie voi anunta castigatorul intr-un articol pe acest blog si pe Facebook.

incepe-cu-ce-nu-ti-place