Cosurile de gunoi pot salva planeta

Vedem in fiecare zi, prin prisma diferitelor canale media, cum planeta incepe sa isi schimbe “obiceiurile”. Vremea este din ce in ce mai instabila, anotimpurile se schimba, avem parte de fenomene extreme. Toate aceste lucruri se intampla din cauza noastra, a oamenilor, care nu stiu sa isi protejeze singura casa pe care o au, Pamantul. Se cunoaste ca, in viata de zi cu zi, omul produce o serie de deseuri menajere care ar trebui colectate si sortate pe categorii pentru a putea fi reciclate. Colectate separat, ambalajele pot fi reciclate, rezolvandu-se astfel partial o problema grava a efectului de sera. In plus, acest lucru poate ar contribui chiar si la salvarea anumitor plante, animale sau alte materiale de fabricare, la economisirea unor resurse naturale cum ar fi petrolul, folosit la fabricarea multor obiecte din plastic. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, este indicat sa se implementeze obiceiul de a recicla si a arunca gunoiul responsabil. Se pot achizitiona cosuri selectare colectiva, speciale pentru asa ceva.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online, care comercializeaza astfel de cosuri gunoi este sanito.ro. Sanito.ro are o experienta in domeniu de peste 13 ani si colaboreaza cu multe institutii si firme din Romania, fiind un furnizor apreciat. Echipa de specialisti de la sanito.ro sta la dispozitia clientilor si le poate oferi informatii complete despre toate produsele existente in magazin.

Pe site-ul magazinului online sanito.ro, exista o gama diversificata de cosuri pentru gunoi, eurocontainere si europubele. Aici vei gasi brand-uri cunoscute precum: BORAS, GARIBALDI, GENEVE, GOTHENBURG etc. Pentru a proteja natura si pentru a colecta corect, poti achizitiona atat pentru uz casnic, cat si pentru birou, cosuri de gunoi care vor satisface cerintele oricui. Cu un design modern si de foarte buna calitate, fabricat din otel inoxidabil, BAERUM A este un cos de reciclare compact, ce se poate adapta diferitelor locatii. Acest model dispune de un capac detasabil si cu 4 compartimente colorate interioare, pentru o separare mai usoara a deseurilor. Acest cos se poate personaliza cu autocolante pentru reciclare. O alta alternativa la acest model realizat din metal ultra rezistent, este BAERUM B. Aceste cosuri au urmatoarele dimensiuni: 4×30 litri / 39×70 cm. Culorile si inscriptionarile pot fi personalizate.

Iti putem recomanda si setul HORSENS. Acest set pentru colectare selectiva este realizat din otel inoxidabil, atat de necesar pentru acasa, cat si pentru birou. Setul de reciclare HORSENS are un design compact, fiind prevazut cu trei cosuri de gunoi individuale pentru o sortare mai usoara a deseurilor. Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru a satisface cerintele de separare a deseurilor. Fiecare dintre cele trei pubele este echipata cu suport pentru sacul de gunoi, pentru o inlocuire si o colectare usoara. Aceasta statie de reciclare are un design modern si elegant, fiind ideala atat pentru companii, cat si pentru locuinte. Dimensiunile relativ reduse il fac de neinlocuit in oricare spatiu, avand 3 x 50/60 litri si dimensiuni de 70 x 30 x 70 cm.

Daca vom invata cum sa facem colectarea selectiva, vom face un prim pas in salvarea planetei. Apeleaza la magazinul online sanito.ro pentru a comanda cosurile de gunoi care iti vor arata ce este responsabilitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.