Covorul poate spune multe despre tine

pres intrare AquaTrap

In aproape toate locuintele pe care le-am vizitat, am intalnit cel putin doua tipuri de covoare diferite: de obicei cel mare, cu modele intricate, pe care oamenii au tendinta sa il puna in living, iar cele simple, cu dimensiuni reduse, ce sunt asezate in dormitoare, in bai sau in bucatarie. Adevarul este ca o casa fara covoare este precum o casa cu geamurile zidite. Covorul are o traditie destul de veche in cultura si societatea umana si continua chiar si in zilele noastre sa faca o mare diferenta in decor, iar in anumite cazuri sa arate si statutul unei persoane.

Site-ul magazinulu covoare-profesionale.ro ofera o vasta gama de covoare profesionale, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior. Toate aceste covoare au rolul de a mentine un aspect placut in interiorul unei locuinte, al unui magazin sau restaurant, insa au si rolul de a pastra un anumit nivel de igiena. De exemplu gama de covorase dezinfectante este in mod deosebit de utila in interiorul unei farmacii sau intr-o clinica medicala. Mai ales in aceasta perioada dificila, un covor dezifectant se poate dovedi cu adevarat util, si in favoarea personalului si al clientilor care pasesc intr-o farmacie. La fel de utila este si categoria de covorase Horeca, care se dovedeste a fi foarte apreciata in industria hoteliera!

Covorul este un accesoriu care va completa si intregii perfect aspectul oricarei camere din locuinta ta. Si pentru ca dormitorul este incaperea in care ne petrecem aproape o treime din viata, amenajarea acestuia, folosind covoarele potrivite, este esentiala, pentru o senzatie de confort permanenta. In functie de preferintele tale in materie de design interior, amenajarea camerei de dormit poate fi facuta in nenumarate feluri, asa ca ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva dintre cele mai importante criterii de selectie a unui covor pentru dormitor, dar si cu motivele pentru care ar trebui sa te bucuri de avantajele unui covor de calitate in camera dedicata viselor frumoase.

Regula cea mai importanta in alegerea covorului este, alegerea potrivita a dimensiunii.

Prima si cea mai evidenta destinatie a unui covor ales cu grija pentru dormitor tine de estetica incaperii. Textura unui covor va contrasta cu liniile mobilierului sau, dimpotriva, va pastra paleta de culori aleasa de tine in amenajarea camerei de dormit din casa ta. Fie ca esti adept al nuantelor uni si „cuminti” sau preferi stilul care pune accent pe anumite detalii, covorul este accesoriul care iti va permite crearea design-ului dorit.

A doua destinatie a covorului din dormitor este cea de termoizolatie a podelei. Indiferent daca ai optat pentru parchet sau ai ales sa pui placi de gresie care imita lemnul si in dormitor, in zilele racoroase picioarele tale merita sa se bucure de tot confortul, mai ales dupa un somn odihnitor. Cand cobori din pat, in loc ca talpile tale sa intampine o podea rece, ele se pot cufunda adanc intr-un covor pufos, pentru ca diminetile sa inceapa cu un zambet de satisfactie.

Tinand cont de aceste reguli simple, insa importante, oricine poate achizitiona covorul perfect de la covoare-profesionale.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.