Cu articolele de imbracaminte de la Felamo.com nu aveti cum sa dati gres!

Nu exista persoana care sa nu aiba anumite pretentii in materie de articole de imbracaminte, asa cum exista si diferente adesea foarte mari de gusturi de la un om la altul. Fiecare are anumite preferinte in  ceea ce priveste imbracamintea, precum si libertatea da a alege cum si de unde se imbraca.

Cum in cadrul magazinelor fizice nu am mai avut acces in ultimele luni, activitatile de shopping s-au mutat integral pe internet, descoperind astfel ca exista un numar mult mai mare de magazine online de imbracaminte, fata de ce imi imaginasem pana la acel moment.

Personal am dorit sa fac o schimbare in ceea ce priveste vestimentatia si sa imi cumpar cateva tricouri simple si astfel i-am gasit pe cei de la Felamo.com in timp ce cautam pe internet.

Dupa ce am intrat pe acest magazin online, am ramas placut impresionat de gama extrem de variata de produse disponibila online, atat tricouri simple de dama sau barbati dar si de copii, de diverse culori, cat si cu diverse  modele, fie print-uri cu poze, animale, mesaje amuzante, imagini abstracte si lista poate continua.

In ceea ce priveste cumparaturile online, de regula, sunt destul de sceptic fiind foarte pretentios nu neaparat la materiale, cat sunt la marime. In cazul in care tricourile sunt prea mici bineinteles ca nu se pot purta, iar daca sunt prea largi, nu ma deranjeaza neaparat, insa prefer o marime cat mai potrivita, de mijloc.

Astfel, am ales sa plasez o comanda de proba deoarece nu mi-ar fii parut rau pentru cateva zeci de lei, iar dupa ce aceasta mi-a fost livrata am ramas placut impresionat atat in ceea ce priveste calitatea materialelor, cat si marimile care corespundeau exact pe gustul meu. Ulterior, nici nu am mai stat pe ganduri, astfel ca a urmat o a doua comanda cu tot ceea ce am gasit pe placul meu pe site, iar comanda nu a fost deloc mica, fiind de cateva sute de lei cu cea mai mare usurinta.

A sosit si a doua comanda de care de asemenea am fost mai mult decat multumit. Din punctul meu de vedere, recomand cu toata increderea acest magazin online, caruia cu siguranta o sa-i raman fidel mult timp de acum inainte. Totul a fost foarte simplu. Am accesat site-ul, am comandat, mi-a placut extrem de mult iar raportul calitate/pret este unul mai mult decat excelent din toate punctele de vedere, in special comparand cu alte magazine online de la care am mai achizitionat articole de imbracaminte de-a lungul timpului.

Toate detaliile ava sunt puse la dispozitie pe site, atat in ceea ce priveste produsele cat si serviciile, ce presupune o comanda, politica de retur, transport si asa mai departe, astfel ca va invit sa il accesati si cu siguranta veti gasi exact ceea ce cautati in functie de nevoi dar si de buget. De asemenea, achitarea comenzii se poate face atat cu cardul in momentul plasarii comenzii, cat si prin plata la curier in momentul in care produsele sunt livrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.