Cu Servicii funerare non stop, moartea devine mai suportabila

Patru sunt evenimentele capitale din viata unui om: nasterea, casatoria, nasterea copiilor si a nepotilor lui si moartea. Moartea inseamna sfarsit de cale, tocmai de aceea inmormantarea trebuie sa fie atent pregatita, sicriul aranjat, iar masina care asigura transportul curata, buna, sa nu ramana in pana si sa nu scoata fum.

Moartea celui drag este dureroasa si fioroasa, oricat ai incerca sa iti tii firea. Stii ca despartirea este definitiva. Greu iti este si cand iti pleca feciorul si fiica peste ocean, la marginea lumii, dar atata timp cat ii stii in viata, exista speranta revederii. Dar cum sa mai existe aceasta nadejde, cand peste casa de veci a celui drag se tras sute de kilograme de pamant, iar tu esti acolo si vezi totul?

Moartea unui membru al familiei te lasa fara reactie pe moment, fiindca nu accepti si stii ca trebuie sa actionezi. Daca decesul a avut loc la ore tarzii, nimeni in casa aceea nu mai doarme.

Pentru organizarea unei inmormantari sunt atatea de facut, incat actiunea de pregatire a trupului neinsufletit trebuie sa demareze la cateva ore de la deces, cat mainile se pot misca si corpul nu devine rigid.

Cu Servicii funerare alaturi, moartea nu te mai sperie atat de tare, fiindca specialistii acestei firme sunt cei mai pregatiti in domeniu si fac totul perfect ca apartinatorii sa fie multumiti.

Te uiti la ceas si este ora 24 sau 1? Firma prezentata de mine mai sus ofera servicii funerare non stop, asa ca nu ezita sa suni la orice ora din zi si din noaptea, de Craciun sau de Revelion, fiindca ei stiu ca moartea vine pe nepregatite si sunt pregatiti sa iti fie aproape mereu.

Cum te ajuta ei sa treci mai usor peste moartea unei persoane dragi?

1. Discuta cu tine, cand ai cea mai mare nevoie. Te asculta, iti transmit sincere condoleante si te informeaza despre tot ceea ce vor face.

2. Pregatesc trupul neinsufletit si sicriul complet echipat.

3. Rezerva biserica si amenajeaza corespunzator capela.

4. Aduc aranjamente funerare, candele, tot ce este necesar ca traditiile sa fie indeplinite.

5. Se ocupa de actele necesare.

6. Asigura transportul funerar decent.

Si ca sa nu iti mai fie frica de momentele acelea, afla ca te intareste Dumnezeu sa poti trece prin toate si gandeste-te la supravietuitorul care a fost condamnat sa isi ingroape intreaga familie si la copiii care raman orfani de mici si nu isi cunosc parintii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.