Cum ai grija de copiii tai?

copii

Cei care au copii sunt foarte stresati, mai ales cand copilul incepe sa planga sau vrea un anumit lucru. Mi se pare foarte greu sa cresti un copil, sa ai grija de el, sa ii dai ce isi doreste si sa il faci fericit. Dupa parerea mea, parinti ar trebui sa se informeze foarte bine despre educarea copiilor, sa stie ce trebuie sa faca pentru a le oferi o educatie buna si pentru a-i forma pentru viitor. Asta este cel mai important lucru la cresterea copiilor, primii ani din viata fiind foarte importanti. Cand spun de educatie, nu ma refer neaparat la scoala, ma refer la idea de a fi un copil descurcaret, sa invete lucruri noi si sa ia singur anumite decizii. Din pacate, multi parinti nu prea stiu cum sa-i formeze pe copii si din acest motiv ei nu ajung sa faca prea multe in viata, iar asta este un lucru rau, asta nu ar trebui sa se intample.

Pe internet sunt multe articole si informati despre cum sa cresti un copilul. Cele mai multe articole sunt scrise dupa ce s-au facut anumite studii pe tema asta, pentru ca sfaturile sa fie cat mai bune. Se fac multe cercetari in o multime de domenii, tot timpul vedem articole cu rezultatele anumitor studii. Si pe tema cresterii se fac studii frecvent, iar parintii ar trebui sa profite de asta pentru a le oferi copiilor cea mai buna educatie.  In librarii am vazut ca sunt carti pe tema asta, iar parintii ar trebui sa le citeasca.

Chiar citeam de curiozitate un articol despre copii si studiile spuneau ca anumite cantece pentru copii ii linistesc atunci cand plang sau au nevoie de ceva. Poate nu stiti cantece pentru copii, dar pe siteul http://www.cantecedecopii.com puteti gasi o multime de astfel de cantece pe care le puteti invata, fiind destul de simple.

One thought on “Cum ai grija de copiii tai?

  1. As putea sa-ti spun ca teoria de prin carti si de pe net se potriveste rareori cu experientele din viata reala, dar o sa ma uit pe site-ul cu cantecele, chiar ma intereseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.