Cum alegem o firma de curatenie

Daca ai inteles ca nu ai foarte mult timp la dispozitie sa faci curatenie si iti este mult mai util sa apelezi la o firma de curatenie din Bucuresti care se ocupa de asa ceva, probabil ca te gandesti si la criteriile conform carora ar trebui sa alegi cea mai potrivit firma de curatenie. Ei bine, te voi ajuta sa iei o decizie corecta inainte sa contactezi firma de curatenie cu care ai vrea sa colaborezi:

Documentarea

Inainte de a alege orice serviciu sau orice produs, este foarte important sa te documentezi foarte bine in legatura cu ceea ce urmeaza sa alegi. In ziua de astazi internetul a devenit cea mai usoara sursa de documentare, asa ca, iti va fi foarte usor sa cauti firmele care se afla in apropierea ta.

Portofoliul

Dupa ce te-ai documentat, va trebui sa verifici si cativa client de referinta. De multe ori, clientii firmelor de curatenie sunt afisati intr-un portofoliu pe site-ul acestora si vei putea vedea si cateva imagini reprezentative. Daca firma respectiva presteaza si servicii de curatenie dupa constructor inseamna ca nu este doar o firma de apartament si au si contracte mai mari. In cazul in care nu te conving imaginile, ar fi bines a mergi acolo sa vezi chiar cu ochii tai daca serviciile sunt satisfacatoare pentru tine.

Pretul

Multe persoan aleg firma de curatenie in functie de pret. Ei bine, de regula, firma de curatenia ar trebui sa evalueze spatiu care trebuie sa fie curatat inainte sa poata oferi un pret. Incearca sa apelezi la 2 sau 3 pareri si astfel vei sti care e cea mai buna optiune pentru tine. Atentie, insa! Daca o firma iti ofera un pret mai mic decat o alta firma nu inseamna ca este mai eficienta! De regula, pretul este direct proportional cu calitatea serviciilor oferite.

Increderea personalului

Un alt criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont este increderea inspirata de catre personalul angajat. Cele mai multe firme din domeniu verifica integritatea persoanelor pe care le angajeaza, astfel incat sa se asigure ca acestia nu iau lucruri care nu le apartin din casa sau din birou. Increderea este un criteriu foarte important, asa ca, asigura-te ca firma iti ofera toata documentatia potrivita si motive care sa te impiedice sa te indoiesti.

Clientii recurenti

Daca o firma isi pastreaza clientii pe parcursul unei perioade mai indelungate, iar daca oamenii au apelat de mai multe ori la serviciile aceleasi firme, inseamna ca serviciile sale corespund cererii. Sfatul specialistilor este sa te documentezi inainte de a face o astfel de alegeri si sa iei decizia care ti se pare cea mai potrivita.

De asemenea, ai nevoie si de putina intuite pentru a alege o firma cu servicii de top. Tu trebuie sa fii prima persoana convinsa, sa simti ca poti avea incredere in ei si ca va aflati pe aceeasi lungime de unda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.