Cum alegi cel mai bun credit pentru nevoi personale?

Iti doresti sa iti cumperi o masina noua, sa iti renovezi casa sau pur si simplu ai nevoie de bani pentru cheltuielile de zi cu zi ? Atunci credit nevoi personale este solutia ideala. Cu un credit nevoi personale este mult mai simplu sa iti pui toate ideile in practica. Bancile se intrec in credite online, in credit rapid cu buletinul si credite de nevoi personale, insa unele sunt avantajose, altele nu.

Care sunt avantajele unui credit de nevoi personale? Este usor de accesat si obtinut, se poate aplica online – pentru cei care prefera credite online – sau poti solicita un astfel de credit la sucursala unei banci avand asupra ta doar cartea de identitate. Exista banci care ofera o limita generoasa de credit, de pana la 100.000 lei. Costurile sunt reduse, poti beneficia de o oferta buna in ceea ce priveste dobanda. In general, pentru sumele ce depasesc 70.000 de lei se cere un co-debitor. Perioada unui credit de nevoi personale se intinde de la sase luni pana la cinci ani.

Astfel, daca esti in cautare de credit nevoi personale Bucuresti iata care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a obtine un credit nevoi personale:

Tipurile de venituri acceptate sunt numeroase: pensie, salariu, dividende, drepturi de autor, venituri din chirii, venituri din strainatate sau venituri din profesii liberale. Pot solicita un credit de nevoi personale persoanele cu varsta minima de 18 ani si maxim, la incheiarea contractului de 70 de ani.

Prin intermediul unui credit de nevoi personale obtii relativ repede suma dorita, suma depinde in mare masura de baca si de garantiile pe care le oferi. In general, creditul de nevoi personale are o dobanda mica, in jur de 7-9% insa te sfatuim sa fii foarte atent la DAE sau dobanda anuala efectiva care poate fi mult mai mare. Acest tip de credit se poate obtine extrem de usor, in general solicitandu-se acte de tipul adeverintei de salariu si buletinul.

Creditul de nevoi personale vine si cu o serie de dezavantaje:

  • principalele dezavantaje asociate unui credit in general – te gandesti la el ca la un serviciu, platesti pentru el luna de luna.
  • Dobanda este medie spre mare, insa mult mai mare decat cea a unui credit ipotecar.
  • Deoarece este extrem de usor de obtinut, multe persoane apeleaza la el pentru a cumpara te miri ce, chestii nefolositoare in general si se trezesc cu o rata impovoratoare.

Sper ca acest articol ti-a raspuns la intrebare “De ce sa apelezi la un credit de nevoi personale?” si acum stii ce sa decizi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.