Cum alegi o firma de gazduire web?

gazduire

Daca vrei sa-ti faci un site, ai nevoie de unde domeniu si un pachet de gazduire web. Se pot cumpar usor, nu costa nici foarte mult, dar trebuie sa va asigurati tot timpul ca alegeti firma potrivita. Conteaza foarte mult calitatea serviilor oferite, nimeni nu isi doreste un site care sa se miste prost, sa cada tot timpul sau la care sa apara tot felul de probleme pe care nu le puteti rezolva. Din acest motiv trebuie sa va ganditi bine inainte sa alegeti firma de la care cumparati gazduire web. Cand vine vorba de domenii e mai usor, deobicei nu ai ce probleme sa ai cu domeniile tale. Eu am ales tot timpul Godaddy pentru a cumpara domenii, mi se pare o firma serioasa, apar des oferte interesate si imi vine foarte usor sa administrez domeniile din platforma lor.

Pe gazduire.ro am vazut preturi bune, iar despre serviciile lor am auzit lucruri ok. Din cate am vazut pe un forum, sunt destui proprietari de siteuri care le folosesc serviciile, asta fiind o dovada ca sunt o firma serioasa si sunt multumiti de ei. Cel mai bine este sa-ti intrebi prietenii ce firma de web hosting folosesc, iar daca ei sunt multumiti va trebui sa fii si tu.

In general, nu prea am avut probleme cu firmele de gazduire web, doar o singura data am patit sa imi cada siteul frecvent, asa ca am mutat siteul in alta parte, pentru ca nu se rezolva problema niciodata. In rest, am fost tot timpul multumit de serviciile tuturor firmelor pe care le-am incercat.

Foarte important e sa alegi o firma care ofera un bun suport si sa fie 24/7. Nu se stie cum apar probleme in timpul noptii cand lucrezi la un site si ai nevoie de cei de la firma de gazduire pentru a o rezolva. Atunci este cel mai bine ca firma la care ai apelat sa ofere suport 24/7. Am patit de mai multe ori sa fac cate o prostie, iar eu cum lucrez in general noaptea, am nevoie de asa ceva. Mi s-a raspuns la ticketul de suport si la 3 noaptea si problemele mi s-au rezolvat intotdeauna foarte rapid.

Cel mai bine este, atunci cand dai este o firma de incredere, care nu te-a dezamagit niciodata, ar trebui sa colaborezi in continuare cu ea, daca totul a fost ok pana atunci, nu are rost sa pleci in alta parte si sa risti alte probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.