Cum alegi pantofii din piele potriviti?

De la forma pantofului la calitatea pielii, numeroase sunt criteriile pe care trebuie sa le iei in considerare in momentul in care decizi sa investesti intr-o pereche de pantofi de piele naturala pentru barbati. Pantofii se numara printre primele lucruri pe care le observam la o persoana. Daca acestia nu sunt de calitate, iti confera un aspect neglijent, prima impresie pe care si-o vor face cei din jur de tine nu va fi una buna. O pereche de pantofi barbatesti piele reprezinta un must-have in garderoba unui barbat, de purtat oriunde, atat in oras cat si la locul de munca.

Cum putem recunoaste o pereche de panofi barbatesti piele de calitate? Numerosi sunt barbatii care isi pun aceasta intrebare. Nu de putine ori ti s-a intamplat sa intri intr-un magazin si sa vezi o pereche de pantofi scumpi si sa te gandesti ca sunt cu siguranta din piele  si ca au multe avantaje. Te sfatuim sa te uiti de fiecare data la specificatii. Pe eticheta ar trebui sa fie trecut materialul din care sunt confectionati pantofii respectivi. O pereche de pantofi barbatesti piele ar trebui sa aiba un miros pronuntat. Atentie, exista pantofi cu miros pronuntat dar acel miros poate proveni de la adeziv sau de la alte solutii folosite in fabricarea acestora.

O piele de calitate nu ar trebui sa lase cute. In momentul in care te afli intr-un magazin petru a-ti achizitiona incaltaminte piele naturala barbati flexeaza la maxim piciorul de cateva ori. In cazul in care raman cute vizibile inseamna ca acea piele nu este de calitate sau ca modelul pantofului incercat nu este unul foarte reusit. Cu siguranta nu iti doresti o pereche de pantofi care sa arate vechi dupa doar doua-trei purtari nu-i asa?

Exista barbati care au zeci de perechi de pantofi in garderoba in timp ce altii sunt in continua cautare a perechii perfecte de pantofi. Dupa parerea noastra, cel mai bine ar fi ca un barbat sa aiba in garderoba cateva piese forte, cateva perechi de pantofi atemporale, iconice, din piele, reputate atat pentru estetism cat si pentru calitate. Richelieu este fara indoiala cel mai elegant model dar si mai apreciat de barbatii din lumea intreaga. Richelieu si Derby reprezinta doua din cele mai importante piese din garderoba masculina.

Pantofii Derby sunt realizati in general dintr-un material care ii fascineaza pe multi, Cordovan, o piele de cal caracterizata printr-o magnifica culoare brun-rosu extrem de apropiata de bordeaux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.