Cum faci un bilet castigator la pariuri sportive?

logo (1)
Pariuri Sportive

Sunt sigur ca ai pus macar o data un bilet la pariuri, fie ca ai castigat sau nu, este foarte posibil sa mai fi incercat. Eu am avut o perioada cand am pus cateva bilete, dar nu prea castigam si nu am mai jucat. Totusi, ma gandesc sa caut niste siteuri cu ponturi la pariuri sportive si sa mai pun si eu cate un bilet, nu se stie niciodata cand pot castiga. De cele mai multe ori pierdem biletele pentru ca punem prea multe meciuri, nu ne multumim daca avem un castig de 30-40 lei pe bilet. De acum inainte, voi cauta pe internet ponturi cat mai sigure si chiar daca nu voi avea un castig mare, tot voi incerca. Am citit aceasta stire despre un Bucurestean care a castigat la pariuri 30.000 de mii de euro, chiar daca a pariat numai 2.5 lei. Nu cred ca viseara nimeni la un astfel de castig, dar cateva zeci sau sute de lei nu strica niciodata.

Sunt siteuri care au sectiune biletul zilei, acolo unde gasesti cateva ponturi pentru bilete si de cele mai multe ori ies castigatoare. Daca te uiti putin si la biletele mai vechi, iti dai seama cat cate au iesit favorabil si cate nu, iar daca vezi ca majoritatea sunt biletele castigatoare, ar trebui sa incerci si tu viitoarele ponturi.

Nu am mai pus de ceva timp nici un bilet, dar am prieteni care fac asta frecvent si cateodata mai castiga, chiar daca nu se intampla in fiecare zi. Cei care pun bilet, aleg in general cotele cele mai mici, dar de multe ori se intampla sa castige echipa care are cota mai mare. Cel mai bine este sa te informezi putin despre cele 2 echipe, sa vezi istoricul lor, accidentari, ce jucatori joaca si dupa sa te hotarasti pe care pariezi. Daca te iei tot timpul dupa cota, sunt sanse sa nu castigi nimic, cel mai bine este sa ai ponturi bune pentru a avea sanse mai mari.

Atunci cand vrei sa pui un bilet, cel mai bine il faci de acasa, de pe calculator. Astfel ai mai mult timp la dispozitie si ai o sursa de informare pe care sa o folosesti. Daca te duci direct la casa de pariuri si te gandesti acolo, nu prea ai de unde sa afli exact cea ce ai nevoie, dar daca esti acasa, imediat te poti uita pe internet sa cauti ponturile cele mai bune, astfel incat sa faci un bilet cat mai bun si cu o sansa cat mai mare de castig.

2 thoughts on “Cum faci un bilet castigator la pariuri sportive?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.