Cum a fost 2014 pentru mine

Nu am apucat sa scriu acest articol mai devreme asa ca il scriu acum. Anul 2014 a fost pentru mine unul destul de bun, am avut destule realizari si mi-am atins unele obiective pe care mi le-am stabilit. Am reusit in 2014 sa invat multe lucruri din mediul online si mi-am deschis noi siteuri, unele pe care le-am abandonat, ori din cauza timpului ori pentru ca nu mergeau cum as fi sperat si unele la care incat mai lucrez si sunt hotarat sa le dezvolt mai mult.

Facand o comparatie cu anul 2013, anul ce tocmai a trecut mi-a adus mai multe realizari si am reusit sa fac multe lucruri pe care mi le-am dorit. Chiar daca am facut si multe greseli, per total, consider ca anul 2014 a fost un an bun.

Dupa cum ne dorim cu totii, sper ca anul acesta sa fie mult mai bun si sa reusesc sa imi realizez tot mai multe obiective pe care mi le-am propus si pe care mi le voi propune in viitor.

Este bine ca la inceput de an sa iti fixezi niste obiective pe care sa le urmezi si sa incerci cat de mult poti sa le indeplinesti. Stiu ca uneori ne dorim lucruri foarte mari si vrem sa avem realizari important, dar nu avem curajul sa incepem lucrul pentru ele. Atunci cand incepe un nou an consider ca este momentul potrivit sa te gandesti la ele si sa iti faci un plan pentru ati realiza tot cea ce iti doresti.

In concluzie, fa tot posibilul sa ai un an cat mai bun si munceste pentru a ajunge la cea ce iti doresti.

2 thoughts on “Cum a fost 2014 pentru mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.