Cum imi place mie sa arate un restaurant

Atunci cand ma duc sa mananc in oras sau ies cu prietenii, prefer sa aleg locuri unde pot manca ceva bun. In general imi cumpar pizza, orasul meu este mic si nu prea am ce alte alegeri sa fac, pizzerii fiind o gramada. Criteriul dupa care aleg un local este calitatea produselor, dar uneori te mai gandesti si la cum arata localul. Chiar daca nu ma gandesc tot timpul la asta, uneori ma intereseaza sa stau si undeva unde este frumos, mai ales daca ies sa ma relaxez si sa beau un suc, nu doar pentru a manca daca imi este foame. Atunci cand iti este foame nu te mai intereseaza cum arata localul, daca are mancare buna te duci sa iti stapanesti foamea cat mai rapid.

Mie imi plac localurile rustice, cel mai mult. Cu un design simplu, unde lemnul sa fie materialul de construie preponderent. Am in oras un local care se potriveste in aceasta categorie si imi place sa ma duc tot timpul acolo, atunci cand vreau sa mananac o pizza, fiind o pizzerie cunoscuta in tot orasul.

restaurant rustic

Mi-ar place sa mananc intr-un restaurant care sa arate ca cel din poza de mai sus. Imi place stilul lui si cred ca atrage multi clienti, mai ales cei care sunt pretentiosi in legatura cu designul localului. Foarte importanta este curatenia, daca cineva vine la un restaurant si vede ca nu este chiar atat de curat, daca nu va pleca imediat de acolo, sigur nu se va mai intoarce niciodata.

Nu spun ca nu imi plac si localurile mai moderne, cum ar fi un KFC sau McDonalds, dar acolo nu ai nimic special, fiind totul mai simplu. Imi place sa mananc la fast-food atunci cand sunt intr-un oras strain, necunoscand localurile cel mai usor imi vine sa ma duc la KFC sau McDonalds fiind branduri mari pe care le-am incercat si stiu cam ce pot alege de la fiecare. Au si preturi bune, te saturi cu putini bani la un fast-food.

In acest articol sunt prezentate cateva aspecte care tin de designul unui restaurant si relatia acestuia cu succesul lui. Puteti gasi pe internet cateva amenajari interioare de cafenea sau restaurant daca vrei sa vedeti ce mai este la moda in ultima vreme. Sunt peste tot idei de designul, sunt multe siteuri care prezinta doar asta si chiar au mare succes.

Voi ce fel de restaurante apreciati? Care sunt stilurile voastre preferate cand vine vorba de designul localului unde urmeaza sa mancati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.