Cum iti amenajezi livingul?

Iti doresti sa amenajezi livingul cu cel mai frumos stil contemporan si ai nevoie in acelasi timp pentru sol de ceva modern care sa il valorizeze? In acest caz, poti miza fara probleme pe un model de gresie frumoasa pentru living.

In living, alegerea unui model frumos de gresie de interior trebuie sa raspunda unei duble exigente- sa vina cu o nota estetica in armonie cu stilul de amenajare ales si sa fie cat mai rezistenta la un trafic intens.

Si chiar daca in baie sau bucatarie, gresia de interior este vedeta, asta nu inseamna ca nu poate face furori in living. Ar putea fi chiar mai apreciata si mai calduroasa decat clasicul parchet. Are o multime de atuuri – se poate intretine foarte usor, este foarte rezistenta si in plus are o multime de modele moderne si minunate pe care poti miza.

Daca vrei sa obtii cea mai calduroasa ambianta pentru living poti alege un model de gresie in nuante de maro sau de negru. Sunt cele care vin cu un aspect contemporan si care vor sublima piesele de mobilier design. Dar daca iti doresti un plus de autenticitate, poti alege un model de gresie de interior in nuante de ivoire sau care sa imite piatra, lemnul sau marmura.

Bejul, albul, griul sunt cele mai bune alegeri pentru un living modern. Iar gresia texturata vine cu cel mai frumos aspect pentru a pune cel mai bine in valoare incaperea.

Dar daca iti doresti sa iti amenajezi cat mai original livingul, poti alege sa pui gresia pe diagonala. Vei obtine un efect surprinzator fara sa incarci insa spatiul. In jurul canapelei poti sa creezi un spatiu mai colorat cu ajutorul gresiei sau sa te folosesti de pete de culoare pentru a delimita spatiile.

Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o gresie pentru living.

  • tine cont de estetica. Gresia pentru living trebuie sa fie moderna, frumoasa si sa se potriveasca de minune cu restul incaperii. Si cun livingul este incaperea cea mai importanta din casa, alegerea trebuie sa se faca cu atentie.
  • tine cont de usurintaa cu care se poate curata. Livingul este incaperea in care se petrece cel mai mult timp deci ai nevoie de o gresie rezistenta la socuri, la un trafic intens si de o gresie care nu este sensibila la produsele de curatenie.
  • gresia de interior trebuie sa fie antiderapanta. Cel mai bine ar fi sa incerci pe cat posibil sa eviti accidentele si sa nu alegi o gresie alunecoasa.

Deci, ce vei alegere? Gresie sau parchet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.