Cum iti asiguri securitatea?

Cand vorbim de securitate trebuie sa avem mare grija ce sisteme folosim pentru a fi totul in regula, pentru a ne asigura securitatea de care avem si pentru a si sigur ca sistemele de securitate nu vor ceva in momentele cele mai importante. O mare problema a celor care folosesc sisteme de securitate ieftine este calitatea lor, fiindca unele cedea exact atunci cand ai mai mare nevoie de ele sau sunt foarte usor de dezactivat. In ziua de azi, hotii sunt foarte buni in cea ce faci, iar daca ai ghinionul sa dai peste o grupa de profesionisti, sansele ca sistemul tau de securitate sa fie dezactivat sunt foarte mare. Daca cineva se pricepe foarte bine la electronica si la modul in care a fost proiectat un sistem de securitate,  ii poate fi destul de usor sa dezactiveze sistemul de securitate folosit de tine.

Din acest motiv, trebuie sa fii sigur tot timpul ca folosesc doar sisteme performante, sisteme de calitate care sa nu fie usor de dezactivat si sa stii ca iti asigura locuinta sau alte spatii tot timpul cat este plecat.

Daca folosesti un sistem de securitate ar trebui sa-ti instalezi si niste camere video, fiind foarte importante pentru a putea observat activitatile mai ciudat care s-au petrecut sau pentru a ajuta Politia in caz de ancheta, imaginile de pe camere de supraveghere fiind foarte folositoare intr-o ancheta. Si aici trebuie sa fiti sigur ca folositi camere de calitate care sa poata inregistra la o calitate inalta, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Asigurate ca ai o memorie mare, sa poata inregistra cat mai multe ore si sa fie pastrate toate datele intr-un HDD la care sa ai acces de la distanta.

Sistemele de alarma sunt si ele foarte folositoare in cazul in care cineva incearca sa intr-un loc nepermis. Daca aveti contract cu o firma de securitate care actioneaza rapid, odata ce alarma va porni echipajele se vor deplasa la fata locului pentru a observa cea ce s-a intampla, sansele de ai prinde pe hoti chiar in timp ce incearca sa fure ceva fiind mari. Sistemele de alarma pot fi dezactivate folosind un cod care nu ar trebui sa fie usor de spart, motiv pentru care trebuie sa apelati doar la firme serioase, altfel securitatea voastra este in pericol.

Nu ai de unde sa stii cand se poata intampla o catastrofa, cum ar fi un incediu. Un mic foc pe care tu nu il observi se poate extinde usor si sa iti afecteze apartamentul, spatiul de depozitate sau alte locuri pe care le detii. Din acest motiv, ar trebui sa aveti instalata o alarma de incediu care sa fie activata automat in cazul in care apare un eveniment neplacut.

Daca doriti sa aveti control asupra persoanelor care intra in sediul firmei voastre, de exemplu, un sistem de control acces va poate ajuta sa obtineti asta. Accesul se va face pe baza de cartela, asa ca cine nu detine o astfel de cartela nu va putea intra in spatiul delimitat de dumneavoastra.

Astfel de produse puteti gasi pe RollSoft, un magazin online care ofera spre vanzare sisteme care asigura securitatea.

One thought on “Cum iti asiguri securitatea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.