Cum iti faci biletul castigator?

Daca cauti o metoda de genul cum sa castigi bani rapid si usor, fara sa depui prea mari eforturi atunci titlul ti-a atras cu siguranta atentia. Nu ai cum sa ai doar pariuri castigatoare insa iti poti creste in mod considerabil sansele de castig. In cele ce urmeaza iti vorm prezenta cativa pasi simpli pe care ii pot urma cei care vor sa aiba un bilet castigator.

Asadar daca vrei sa pui biletul zilei fotbal pe pariori.ro urmeaza sfaturile de mai jos si vei reusi sa iti faci biletul castigator.

Alege campionatul pentru pariul zilei. Trebuie sa cunosti campionatul pe care pariezi si sa ai acces la statistici precum: lista jucatorilor accidentati din echipa respectiva sau indisponibili pentru acel campionat si sa ai anumite cunostinte despre echipa. Exista campionate mai imprevizibile decat altele. Vigilenta este cuvantul cheie.

Analizeaza partidele pentru biletul zilei fotbal in functie de pronosticul pe care vrei sa il joci. Trebuie sa tii cont de urmatoarele lucruri daca vrei sa pariezi pe catigarea unui meci: forma de moment al ambelor echipe care joaca, pozitia acestora in clasament, felul in care echipele joaca acasa sau in deplasare, de jucatorii care nu sunt disponibili pentru acel meci. Daca echipei ii lipseste un golgheter cu siguranta se va simti lipsa acestuia.

O strategie bine gandita. O strategie in pariul zilei presupune doua parti diferite si anume: strategia de a alege optiunile de pariere cele mai bune si felul in care gestionezi cat mai bine banii depusi la o agentie de pariuri.

Informeaza-te, cauta, analizeaza.  Internetul iti ofera azi informatii nelimitate de care poti profita pentru a-ti face biletul castigator. Trebuie sa tii cont de conjunctura meciului, de miza acestuia si sa iti folosesti capacitatea de a filtra informatia. Cauta parerile altor pasionati de pariuri sportive insa nu uita ca decizia finala tie iti apartine.

Cauta valoarea cotelor. Cauta cotele care tie ti se par valoroase, nu trebuie sa faci o alegere doar in functie de marimea cotelor. Exista cote care se pot evalua gresit de unele case de pariuri sau care nu corespund in totalitate parerii tale. Nu elimina cotele pentru ca sunt prea mici, cotele bune sunt doar cele castigatoare.

Nu iti fie teama sa iti asculti uneori intuitia. Flerul, intuitia, maiestria de a alege un pariu separa uneori un parior bun, priceput de unul mediocru care nu castiga niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.