Cum se face un stick cu Windows 7

Stim cu totii ca CD-urile si DVD-urile nu mai sunt la moda, nimeni nu le mai foloseste asa ca trebuie sa ne indreptam spre altceva. Acum se folosesc foarte mult stickurile, pentru ca sunt mult mai bine si comode. Poti sa stergi datele de pe ele, iti e usor sa le iei cu tine si nu se strica atat de usor. Eu folosesc doar stickuri, nu am mai folosesc CD sau DVD de foarte mult timp. Doar cand imi instalez Windowsul mai folosesc un DVD, dar cateodata nici atunci. Nici unitatea optica nu prea mai merg, acum multe calculatoare nu mai ai au unitate optica, pentru ca nu mai este de folos.

Sa trec direct la subiect si sa va arat cum faceti un stick cu Windows 7. In primul rand trebuie sa descarcati acest program: Windows 7 Tool. Il descarcati, instalati si rulati.

Acum trebuie sa alegeti imaginea iso cu Windowsul pe care vreti sa-l puneti pe stick, dupa aceeasta apasati Next pentru a trece mai departe.

Acest program va permite sa faceti si un DVD, dar noi vorbit despre stick. Apasati pe butonul unde scrie USB device.

Acum va trebui sa alegeti stickul pe care sa puneti Windowsul dupa care sa apasati Begin copying. Dupa aceasta va incepe sa se puna Windowsul pe stick. Deobicei dureaza ceva mai mult, asa ca aveti rabdare.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

One thought on “Cum se face un stick cu Windows 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *