Cum te racoresti?

Chiar daca a venit toamna si nu mai este la fel de cald ca lunile trecute, in timpul zilei tot nu putem rezista prea usor in casa atunci cand este Soare afara. Ziua inca este foarte cald, cu toate ca suntem in luna septembrie si multi se asteapta la temperaturi scazute si zile mai racoroase.

Cei drept, seara este destul de frig, dar este de inteles pentru ca nici serile din vara ce tocmai a trecut nu au fost foarte calde. Din pacate, nu am avut parte de o vara frumoasa cum mi-as fi dorit, dar totusi a fost destul de bine pentru ca nu a trebuit sa suport caldurile din anii trecuti.

Atunci cand afara este prea cald si in casa temperatura o depasteste pe cea de confort, nu mai putem sa facem nimic din cea ce ne-am propus. Mi s-a intampla de multe ori sa ma trezesc cu senzatie placuta si un chef de a lucra la cea ce trebuie si sa stau la calculator pana termin cea ce imi doresc, dar datorita temperaturii ridicate nu am mai reusit sa ma apuc de nimic.

Daca vrei sa lucrezi in fiecare zi, fie ca este vorba de anotimpul de vara sau iarna, este bine sa ai in camera ta si un ventilator pe care sa-l folosesti cand iti este prea cald. Poti alege unul de pe www.braco-ventilatoare.ro daca consideri ca inca ai nevoie de unul, fie ca este vorba de casa, birou sau chiar unele centre industriale, care trebuie ventilate tot timpul.

Eu nu am aer conditionat acasa si atunci cand imi este foarte cald prefer sa ma duc pe afara putin sau sa ma culc. Pot sa spun ca uneori am zile cand dorm foarte mult, doar din cauza caldurii care ma obosea imediat si nu reuseam sa mai termin treaba pe care o aveam.

Stiu sigur ca ati patit multi asa, pentru ca este un lucru care i se intampla oricui si stim cu totii cat de greu este sa faci ceva pe caldura.

Eu prefer sa imi pastrez camera cat mai racoroasa, chiar daca este nevoie sa trag draperiile si sa nu mai am lumina naturala in camera sau sa tin deschis ventilatorul tot timpul.

In concluzie, atunci cand vrei sa lucrezi la ceva fii sigur ca ai toate conditiile pe care ti le doresti pentru a putea lucra asa cum iti place tie, altfel nu vei avea acelasi randament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.