Cum as vrea sa arate casa mea

Eu mi-as dori foarte mult sa stau la casa, nu prea imi place apartamentul pentru ca ai putin loc si te poti certa cu vecinii de la orice zgomot pe care il faci. Acesta aspect este foarte deranjant pentru mine, nu ai aceeasi libertate la apartament ca la casa, nu poti sa faci chiar tot ce vrei pentru ca sunt multe cazuri cand depinzi de vecini.

Alt lucru care imi displace la apartament, este faptul ca nu prea il poti amenaja exact asa cum vrei tu, fiind limitat de instructiunile constructorului. Cand iti construiesti o casa o poti avea exact asa cum vrei tu, poti alege orice tip de design doresti, asta daca ai banii necesari pentru a angaja un arhitect priceput si o firma de constructii care sa ti-o construiasca in asa fel incat totul sa fie sigur.

Nu mi-as dori o casa foarte mare, nu prea imi plac casele prea mari, cu multe camere nefolositoare, o casa unde sa am tot cea ce imi trebuie pentru traiul meu este potrivita. Mie imi plac mult casele  acelea stil american, micute, cu bucatarie in living si cateva camere. Consider ca sunt potrivite pentru oricine acele case, nu ai nevoie de una prea mare cu 2-3 etaje, camere cat cuprinde si spatiu pe care nu il vei folosi niciodata.

O casa simpla fara etaj sau cu mansarda este potrivita pentru mine, cu o terasa unde sa pot iesi vara la umbra si o gradina in fata, ar fi casa perfecta pentru mine.

Livingul as vrea sa fie cat de cat mare, sa am spatiul necesar sa ma pot relaxa in zilele libere. As vrea sa am o camera dotata cu toate lucrurile care imi plac, sa am un televizor mare pentru zilele cand sunt obosit si vreau doar sa stau si sa ma odihnesc.

Mi-as improviza un bar in living la care sa stau cu prietenii si sa discut. Mi-as cumpara niste scaune din plastic pentru bar pentru ca tot timpul mi-au placut designul acestora.

Bucataria mi-as dori sa fie in living, dupa cum am mai spus, dar mi-ar placea sa am o bucatarie mare si dotata cu toate electrocasnicele de care ai nevoie pentru a-ti usura viata. Consider ca tehnologia ne ajuta mult si daca stim cu sa profitam de ea v-om avea o viata mai simpla.

Gradina mi-ar placea sa fie in fata casei si sa am cativa pomi fructiferi. Astfel, cand mi-ar fi pofta de ceva as putea iesi pana in gradina si sa culeg cea ce am nevoie. Eu consider acest lucru un mare avantaj pentru cei care locuiesc la casa. In gradina mi-as amenaja un loc special pentru gratar unde sa am si un foisor, pentru mine este un lucru obligatoriu pentru ca imi place sa ma relaxez in weekend si as putea oricand sa invit pe cineva la mine, mai ales pe timpul verii cand este cel mai frumos sa iei masa intr-un foisor.

Sunt sigur ca fiecare are un cap imaginea unei case si ar trebui sa muncim pentru a ne realiza visele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.