Cum as vrea sa fie camera mea

Nu am avut niciodata o camera a mea, din pacate, dar poate pe viitor voi avea ceva doar al meu. Nu imi place deloc ca cineva sa imi umble in lucruri, sa le mute sau sa se uita la ele. Sunt mai secretos, prefer sa tin secret unele lucruri, nu are rost sa stie toti cea ce fac eu. Eu nu prea sunt cu ordinea, arunc lucrurile pe unde apuc, dar de cele mai multe ori le gasesc, chiar daca lucrurile mele nu au un loc a lor. Chiar daca e dezordine, pentru mine e ordine, in sensul ca imi gasesc cam tot ce am nevoie chiar daca nu am lucrurile ordonate.

Daca ar fi sa am o camera a mea nu mi-ar trebui prea multe, un birou unde sa am calculatorul sau laptopul, pentru ca asta e esential pentru mine, un pat pentru ca omu trebuie sa mai si doarma si un dulap pentru haine, chiar daca este posibil sa raman gol. Un sistem audio puternic sa pot asculta muzica cat sa se supere vechinii ar fi de folos. Mie imi place sa ascult muzica la volum mare, sa se auda tare, sa nu mai pot vorbi cu cei din camera. Un televizor mare la care sa ma uit la filme ar fi perfect, cred ca toti ar dori sa aibe aceste lucruri in camera sa.

Cat despre culoarea camerei, nu prea ma intereseaza, as cumpara nisteĀ vopsea lavabila alba si as trece la treaba. Nu prea am pretentii mari, deobicei imi plac lucrurile simple, nu vreau sa ma complic cu chestii inutile cum fac multi. Nu ii inteleg pe cei care au tot felul de pretentii cand vine vorba de design, adica nici sa fii ignorant si sa lasi totul la voia sortii, dar nici sa aranjezi totul in detaliu, pentru ca pana la urma conteaza utilitatea unui lucru.

Tuturor ne plece sa avem o casa frumoasa, dar pentru mine o casa trebuie sa fie simpla, ceva cat de cat modest. Cei drept, cand te uiti la cateva idei pentru case pe internet, nu prea iti mai vine bine idea de simplitate, cand vezi ce design au unele case si cat de interesant arata, sigur vei dori si tu cate putin din fiecare.

Mai ales in filme putem vedea case mai speciale. Sigur stiti despre ce vorbesc, cand apare cate un bogatas cu un palat pe care il detine alaturi de alte cateva vile pe la munte. Ce poti sa spui, ramai uimit de ce au putut face. Atunci iti dai seama ce poti face daca ai bani, ce iti poti construi.

Deja am deviat foarte mult subiectul, de la camera mea am ajuns la casele din filme, dar asa se intampla tot timpul cand scriu un articol. In camera mi-ar trebui doar strictul necesar incat sa-mi pot face treaba intr-un mediu placut de mine. Treaba mea fiind mai mult la calculator nu imi trebuie multe, mai ales ca acum exista laptopuri si pot sa-mi fac treaba de oriunde.

One thought on “Cum as vrea sa fie camera mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.