Curata ca un profesionist!

Cu siguranta, curatenia este una dintre activitatile pe care le prefer cel mai mult, deoarece ma relaxeaza.

Acest hobby a crescut si, in scurt timp, mi-am deschis o firma de curatanie profesionala. Firma mea se ocupa de curatenia apartamentelor si a birourilor care necesita mentenanta dupa programul de munca. Este o bransa profitabila, deoarece tot mai multi patroni isi doresc conditii optime pentru angajati, iar curatenia este printre conditiile cele mai importante.

Insa, pentru a duce la bun sfarsit stersul prafului sau spalatul pe jos, am nevoie de produse de calitate pe care le achizitionez doar de pe site-ul echipamentcuratenie.ro.

Acest magazin online ofera o gama de detergenti profesionali foarte buni, la preturi fara concurenta. Gama lor de detergenti si sapunuri provin de la Tork, un brand recunoscut de foarte multe companii specializate in curatenie industriala sau chiar si de consumatorii casnici.

Initial, am cumparat doar un detergent pentru podele, insa vazand calitatea produselor, am continuat sa ma aprovizionez. Produsele Tork sunt mult mai ieftine decat ce se gaseste in supermarket-uri si mult mai eficienti in distrugerea bacteriilor.

De asemenea, tot pe site-ul echipamentcuratenie.ro am gasit si aspiratoare profesionale, capabile sa elimine chiar si petele lichide din covor. Aceste aspiratoare sunt la un alt nivel, avand 3 motoare individuale care ajuta la aspirarea particulelor de praf.

O alta investitie care merita facuta, sunt produsele din gama de monodiscuri, deoarece sunt nemaipomenite in curatarea gresiei sau a suprafetelor lucioase de tip linoleu.

Per total, investitia nu este deloc mare iar produsele sunt foarte eficiente. De fiecare data cand am prestat servicii de curatenie la birou sau in case private, clientii mei au fost mereu multumiti, si asta datorita detergentilor tork si a electrocasnicelor profesionale pe care le-am cumparat de pe echipamentcuratenie.ro!

Magazinul echipamentcuratenie.ro mi-a lasat, de fiecare data cand am cumparat, o impresie foarte buna despre produsele lor, deoarece preturile sunt mereu convenabile, iar cantitatea produselor  este considerabila. Cei care tin la igiena casei si vor sa economiseasca in acelasi timp, pot apela oricand al acest magazin.

Gama lor cuprinde produse care pot fi folosite atat acasa, cat si pentru a amenaja un mic business.

De la odorizante de camera, la cosuri de gunoi si dispensere pentru sapun, gama de produse Tork ofera oricui disponibilitatea de a cumpara aceste produse si accesorii de curatat.

Recomand cu incredere achizitionarea produselor comercializate pe magazinul echipamentcuratenie.ro, deoarece veti cumpara doar calitate la preturi super convenabile.

De cand folosesc produsele Tork, casa mea este un loc mai curat care emana mirosuri placute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.