Curatenia profi si totul despre ea

In general, oamenii percep diferit principiul de curatenie. Sigur ca normele de igiena nu sunt aceleasi pentru toata lumea, iar educatia cu privire la curatenie este diferita in cele mai multe dintre cazuri. In urma cu cativa ani, ordinea si curatenia din scoli ii sa ajuta pe elevi sa deprinde obiceiuri de curatenie. Astazi, curtile scolilor nu mai sunt deloc curate, iar situatiile sunt diferite.

Firmele de curatenie au aparut ca urmare a dorintei antreprenorilor de a motiva non-financiar angajatii, dar si pentru a le oferi tot confortul in vederea productivitatii. In medie, angajatii petrec aproximativ 40 de ore pe saptamana in birouri, ceea ce inseamna ca majoritatea orelor din timpul zilei, unde trebuie sa lucreze trebuie sa fie si productivi. Un birou care nu este curatat prea des poate sa fie un factor determinant pentru scaderea producativitatii angajatilor. In ciuda faptului ca fiecare angajat isi poate curata biroul, unele locuri si spatii au nevoie de mai multa atentie si chiar de cateva ore de curatenie. Astfel ca, aparitia firmelor ce ofera servicii de curatenie in Bucuresti este bine venita, mai ales in cazul antreprenorilor. Iata care sunt unele avantaje de care beneficiem odata cu apelarea la o firma de curatenie:

Detaliile

De regula, firmele de curatenie stiu exact ce sa faca pentru a mentine mediul de lucru curat. “Curatenie este singurul confort de care ai nevoie ca sa iesi din zona de confort” spun fondatorii curatenieprofi.ro, dupa aproximativ 9 ani de experienta. Aceeasi oameni considera ca ceea ce face diferenta in primul rand este faptul ca superficialitatea nu are voie sa existe in domeniul curateniei, ba mai mult decat atat, totul trebuie sa fie perfect si atent analizat, astfel incat rezultatul final sa fie de-a dreptul “wow”.

Servicii de curatenie customizabile

Daca ai nevoie doar de curatarea geamurilor sau de curatare birouri nu este nicio problema pentru ca poti apela la o astfel de firma doar pentru serviciul dorit. Serviciile de curatenie iti pot sta la dispozitie in functie de ce aveti nevoie, dar si de programul, orele si zilele voastre de lucru.

Economiseste bani si timp

Daca angajatii unui birou s-ar apuca singuri sa faca curatenie, cu siguranta ar pierde destul de mult timp sa faca asta cel putin o data pe saptamana. Oricum, decat sa iti lasi angajatii sa stearga geamurile, sa curate baile sau sa dea cu aspiratorul, mai bine alegi o metoda eficienta, atat pentru tine, ca si angajator, cat si pentru angajatii tai.

Curatenie Profi

Curatenia Profi inseamna curatenie profesionala pentru spatii de birouri si servicii conexe precum curatarea suprafetelor nobile, a tapiteriilor sau a mochetelor, precum si curatarea geamurilor sau dezinfectarea obiectelor de lucru. O firma de curatenie profi trebuie sa fie sufficient de rapida, flexibila, integra si deschisa catre orice provocare. Astfel, rezultatele sale vor fi intotdeauna deasupra asteptarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.