Cursuri gratis pentru Linux

Daca vreti sa invatati sa folositi sistemul de operare Linux va invit sa intrati aici pentru a va inscrie la un curs gratuit, care va incepe in vara anului aceasta. Intr-un timp foloseam si eu sistemul acesta de operare, mi-a placut mult, era usor de folosit si ma invatasem cu el, dar am vrut sa imi iau niste jocuri, iar pe Linux este mai greu sa iti instalezi jocurile, asa ca am trecut iar pe Windows.

Linux se foloseste foarte mult la servere, deci daca va pasioneaza ITul ar fi o buna idee sa invatati sa-l folositi, va poate fi de folos in viitor. Eu m-am inscris la cursul spre care am pus link mai sus, sper sa invat cateva chestii bune cu ajutorul lui, iar la final sa iau acel certificat, pentru a avea o dovada ca am urmat cursul si am invatat cum sa folosesc Linux. Dupa cum au estimat cei de la EDX, in mod normal in 40 sau 60 de ore poti sa termini cursul, cea ce nu este mult, daca lucrezi 2 ore pe zi, in 20 de zile ai totul terminat.

Avand in vedere ca este oferi gratuit acest curs, va recomand si voua sa va inscrieti, eu astept sa inceapa pentru a vedea despre ce este vorba, dar presupun ca va fi ceva calitativ.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *