Daca vrei, poti

Lenea si tergiversarea (amanarea) sunt principalele motive pentru care nu reusim sa facem ceva ce ne dorim. Si mie mi s-a intamplat de foarte multe ori sa aman ceva de pe o zi pe alta, iar pana la urma renuntam. Din acest motiv e bine sa facem toate lucrurile la timpul lor, sa nu mai renuntam la planuri si sa nu le amanam.

Pana acum nu prea munceam pentru blog si alte siteuri, adica acordam in jur de 1-2 ore pe zi pentru siteuri, in restul timpului jucandu-ma sau facand alte lucruri neimportante. Acum am inceput sa las mai putin jocurile si sa ma axez pe cea ce e important, pentru mine siteurile si scoala (materiile de bac).

Pierdeam prea mult timp pe Facebook si cautand lucruri care nu imi foloseau cu nimic. Acum le combin, in timp ce scriu pe blog mai intru si pe Facebok, putin pe joc si tot asa. De multe ori nu imi vin toate ideile in acelasi timp si de aceea mai acord putin timp pentru scrierea unui articol, poate mai am alte idei.

De cand am inceput sa lucrez mai mult la siteuri totul merge mai bine, m-am obisnuit cu programul acesta si nu imi este greu. Acum scriu mult mai mult pe blog, cateva articole pe zi, iar inainte nu faceam articole zilnice, pentru ca de multe ori nu prea avem chef sa scriu, dar acum m-am obisnuit asa.

Citeste si :

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

2 thoughts on “Daca vrei, poti

  1. totul tine de programul impus.
    cand lucram in partea cealalta foarte multe ore, ma obisnuisem asa, chiar eram mai productiv si pe blog. acum, odata cu programul mai lejer la munca, stau si pierd timpul aiurea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *