De asigurarile de sanatate OVb se vorbeste peste tot

Imaginati-va ca am fost in Franta, Italia, Germania si oamenii de acolo vorbeau despre Allfinanz Romania asigurari de viata OVB la superlative! In mijloacele de transport in comun, la locul de munca ei laudau asigurarile de sanatate si de bunuri intermediate de acest broker de asigurari. Numele mi s-a intiparit in minte, mai ales dupa ce mi s-a umflat un ochi cu obraz cu tot si am ajuns la urgente. Cu antibiotic, un unguent si picaturi am scapat, dar mi-am dat seama ca o asigurare nu strica sa o ai in buzunar sau in geanta inainte de imbolnavire ca sa iti rezerve cele mai bune servicii medicale.

Asigurarea de sanatate inseamna preplata unor servicii medicale de calitate premium. M-am intors in tara convinsa ca trebuie sa gasesc si eu un broker de asigurari serios si sa imi asigur viata, sanatatea, bunurile de folosinta indelungata. Am cautat pe internet si am gasit articolul Vrei o viata lipsita de griji financiare? Apeleaza la consultanti financiari!

L-am citit pe nerasuflate si am exclamat: -I-am gasit! I-am gasit! Ce bine ca au venit si la noi! Eram la birou si colegii au inceput sa rada si mi-au cerut explicatii. Asa a trebuit sa le prezint cu lux de amanunte activitatea OVB Romania. Iata ce informatii le-am oferit, cand mi-au cerut sa le fac un rezumat al articolului, fiindca pauza de masa este scurta:

1. OVB are in spate o istorie de mare succes. In cei 40 de ani petrecuti pe piata internationala a asigurarilor a reusit sa multumeasca pe deplin 4 milioane de clienti.

2. Brokerul de asigurari are peste 5 000 de experti financiari si ofera consultanta celor care doresc o asigurare, dar nu stiu ce sa aleaga. 3. Asigurarile mediate de acesti profesionisti acopera situatii variate si pot fi: de viata, de sanatate, de locuinta, de bunuri de folosinta indelungata si de pensie facultativa.

4. Din fericire pentru romani OVB a patruns de 12 ani si pe piata asigurarilor din Romania, unde actioneaza cu succes datorita seriozitatii lor.

5. Asigurarile lor au valabilitate extinsa. O asigurare de sanatate este valabila si in cazul in care asiguratul nu se imbolnaveste, fiind in acest mod o solutie eficieta de economisire si un colac de salvare in caz de imbolnavire.

O asigurare de viata este valabila si in cazul unei imbolnaviri si in cazul fericit in care persoana asigurata ajunge cu bine la termenul prevazut de asigurare. Banii se intorc la cel care a consimtit sa se stranga o suma uriasa in contul sau.

Am dezbatut pe larg cele prezentate si am constatat ca acest broker este demn sa ne reprezinte interesele si sa ne medieze asigurarile. Da, trebuia sa semnam un parteneriat cu ei si in acest mod sa ne asiguram viitorul! Am stabilit deja ziua in care expertul financiar va sosi la firma noastra si ne va consilia pe fiecare in parte.

Dragi cititori, fiti prevazatori si actionati in binele dumneavoastra si al celor dragi! Nimeni nu vrea sa se imbolnaveasca, dar in cazul in care inevitabilul se produce, nu trebuie sa deveniti o povara pentru familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.