De cati oameni ai nevoie pentru o afacere prospera

In ziua de astazi toata lumea incearca sa se reinventeze. Banii sunt foarte importanti iar afacerile care acum 5 sau 10 ani mergeau foarte bine acum nu mai produs deloc bani. De aceea multa lume incearca sa intre pe noi teritorii, sa invete lucruri noi pentru a putea sa castige bani din alte nise. In ultimul timp magazinele online s-au dezvoltat foarte mult si din ce in ce mai multa lume isi deschide unu. Astazi vreau sa fac un articol prin care sa va arat ca un magazin online nu este chiar floare la ureche si vreau in special sa vorbim despre oamenii din spatele unui magazin online, pentru ca nu este doar un om care se ocupa cu toate.

1. Tu, omul cu idei

Tu esti principalul om din aceasta afacere. Ai ideea, ai banii, stii cum vrei sa iasa dar ai nevoie de altii pentru a te ajuta sa implementezi aceasta idee. Chiar daca ceilalti aduc la viata gandurile tale, tu ramai omul cel mai important in aceasta afacere si tu o sa castigi cei mai multi bani daca stii sa angajezi pe cine trebuie si sa ii indrumi cum trebuie.

2. Un designer

Un magazin online nu este usor de facut. Pentru a avea succes trebuie sa ai ceva diferit fata de ceilalti, sa te remarci cumva. Pentru acest lucru ai nevoie de un designer personal care sa iti deseneze magazinul online si sa il faca exact cum vrei tu. Desi se gasesc multe teme online acum, nu toate dintre ele sunt foarte bune si cum am zis exista o sansa mare ca multa lume sa aiba aceeasi tema ca si tine.

3. Un programator

Acum ai ideea si ai si desenul magazinului tau. Totusi, inca ai nevoie de cineva pentru a face produsul fizic, si anume de un programator. Un astfel de om trebuie sa fie destul de apropiat de designer, sa lucreze impreuna pentru a iti face din acel desen al magazinului un website adevarat, cu multe functionalitati precum functia de cautare, cumparare a unui produs, poate chiare rezervare si multe altele pe care doar tu le stii.

4. Un contabil

Un alt om extrem de important de care multi uita este un contabil. Acum esti un owner de magazin online si pentru ca toata afacerea ta sa fie legala ai nevoie de un contabil, de cineva care sa te ajuta cu cifrele si statisticile. Un astfel de om probabil va fi foarte apropiat de tine si te va ajuta sa iti maximizezi veniturile. Daca nu stii nici un contabil pe care il poti angaja iti recomand sa te uiti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.